A CIA bent van a gépemben

Amikor becsuktam a Corel szerkesztőjét, megnyugodva kicsit, hogy egyel előrébb jutottam az elvégzendők mai, nem éppen rövid listáján, földbe gyökerezett a lábam, kerekre nyílt a szemem, galambok ültek a verebekhez (hogy mástól is vegyek egy kis képet a meghökkentő esemény, a csoda leírásához), szóval ott tündökölt a képernyőmön a CIA felirat és az embléma is!

Egymást jelölgeti a nép miniszterelnöknek – de senki nem akarja

Végigfutott bennem a nap összes eddigi eseménye: mit csináltam, mondtam, kikkel találkoztam, sőt még az is – min morfondíroztam!

Csak nem engem jelöltek miniszterelnöknek – futott át rajtam a hátborzongató gondolat, amiért is a CIA is górcső alá vesz, hogy megbízható szövetségese leszek-e vajon az Egyesült Államoknak?!
Semmi kedvem nincs egyébként mindenféle elvonások mértékével bíbelődni,  egészen egyszerűen nem kenyerem a sanyargatás, úgyhogy nem akarnék miniszterelnök lenni, billegjen más bajszán ez a morzsa!

Politikai természetű gondolatom is csupán egyetlen egy volt egészen 13 óra 48-ig, azon meditáltam, hogy ahhoz, hogy a szociáldemokraták célkitűzése beteljesedjék – harmónia a munka és a tőke között – munka is kell meg tőke is.
Ez sem egy olyan gondolat, amiért érdemes volna a CIA számára a gondolatrendőrséget rám küldeni!

Aztán megnéztem jobban az amerikai internetes bluesrádió honlapján azt a CIA izét.
Apám, az csak egy hirdetés 🙂

“A CIA bent van a gépemben” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Nem vagy neked kicsit üldözéses fóbiás-mánia? Miért pont a CIA? Miért nem a NHI, vagy a NNYI?

    Vagy az MZ/X? 🙂 🙂

    Nem csodálom, hogy felállt a szőr a hátadon, és a talpad is ökölbe szorult: napi 20 órát nem lehet büntetlenül igát húzni. Ha nem készülnél el ennyire az agyhaláloddal, akkor inkább a tahiti-lányok vezérfiújának főállásáról álmodoznál, nem a sötét CIA-ről.

    Aluggyáki!!! 🙂

    Válasz
  2. Na csak óvatosan! 🙂 A CIA nem alszik. Tudnád, mit agyaltak, míg találtak tolmácsot gyorsan, aki lefordította a blogbejegyzésed, meg a kommenteket. Én rajta vagyok, hogy ne unatkozzanak 😀
    Ha mindennap kommentel valaki, el is lesznek egy darabig. Nem is szólva arról, hogy máris munkahelyet teremtettünk egy honfitársunknak avagy leszármazottjának.

    Válasz
  3. Hát ez a Mendez sztori, ez haláli 🙂
    K.E. ráadásul a lányom monogramja. Nem lehet véletlen. 😀

    Válasz
  4. Köszönöm, hogy elolvastad! 🙂
    Ha van kedved/időd ilyen nem meghatározott műfajú történet olvasásához – nevezzük mondjuk BLOGNOVELL-nek -, akkor tisztelettel még ezt a két blognovellt ajánlom:
    http://szolgaltato-blog.hu/archives/263

    Ez egy elvetélt kísérlet (Égi farkas projekt), sci-fi blognovellnek indult, de nem ért sehová. Úgy látszik, nem vagyok még érett scifista 🙂
    http://www.intergalaktika.hu/profiles/blogs/az-egi-farkas-projekt

    Válasz
  5. „A CIA bent van a gépemben”

    Itt kérem kimaradt egy „C” betű! (CICA) ::)))
    Egyébként meg kinek a spájz, kinek a computer! :::))

    Válasz
  6. Hát én sem vagyok egy nagy sci-fista vagy mi. De a google keresőbe beírt üzenetnél hangosan felröhögtem. Tetszik az Asasin is, meg az egész. Jól szórakoztam 🙂
    Ma meg reggel teljesen azt gondoltam, elém kanyarodtál az utcán. Pedig nem is ismerlek. Csak a fickó az autóban olyan Lobo-szerű volt 😀

    Válasz

Szólj hozzá!