Demcsák Zsuzsa blog: már még jobb!

Kedves Demcsák Zsuzsa! Immár másodszor írok Önnek, pontosabban a blogjáról! Bocsássa meg, hogy még mindig nem olvastam bele, de most már ez tényleg elengedhetetlenül szükséges lesz!
Ugyanis még sohasem hallottam olyant, hogy egy nép, amelynek 70%-a gyűlöli a pirézeket(!!!), azaz egy nem létező embercsoportot is, egyetlen blog hatására MEGVÁLTOZZÉK és egy emberként álljon ki a megértés, a tolerancia, az egyenlőség mellett és egy emberként utasítsa el a faji, az etnikai, a vallási vagy az anyagi javak birtoklásának különbözőségén alapuló finom különbségtételt is!
Nincs még egy ilyen hatásos blog a világon, kedves Demcsák Zsuzsa!
Mint blogger a bloggernek – szívből gratulálok!
—–
Előzmény: Demcsák Zsuzsa blog: nagyon jó

“Demcsák Zsuzsa blog: már még jobb!” bejegyzéshez 18 hozzászólás

 1. Lobó barátom, átlátok rajtad! A következő posztodban benne lesz, hogy de most már tényleg és valóban és bízisten legalább egy fél címet elolvasol abból a blogból, amely pedig egyébként szent meggyőződéssel állíthatóan a világ legeslegjobb blogja, és tökéletesen megkerülhetetlen egy blogger számára. A következőben pedig már bemutatod a közjegyzővel hitelesített esküd szövegét, hogy még a következő választásokig legalább egyszer majdnem bele fogsz olvasni abba a blogba, amely egyébként súlyát, értékét és hatását tekintve már túlszárnyalja a Bibli és a Korán összegét.
  De hogy azután mivel fogod tovább fokozni, azt el sem tudom képzelni.

  Válasz
 2. Sziasztok!
  Kedves BéDéKá piréz!
  Nem értelek! 🙂
  a) Itt a Kárpátok dicső bércei alatt alapvető szokás, hogy nem kell gondolkozni, csak menni a kolomp után, mondani, amit a „nagyok” mondanak stb.!
  b) Amikor „őszinte” helyzetbe kerülnek az emberek, egy papírlappal, szociológus kérdőívével állnak szembe, ugyebár akkor elutasítjuk a pirézeket. Ám ha mást nyilvánosság előtt „pirézkedésen kapunk” – annak bezzeg annyi, nyekk, igaz?
  Hja, jut eszembe, ezt majd pont egy „utálatos” piréznek fogom megmagyarázni!? 🙂

  Kedves DeprimaDonna!
  Ugye, mint szociológus aláírod, hogy van abban valami, amit mondtam a fentebbi kedves piréz barátomnak?

  Válasz
 3. Most jártam BéDéKá oldalán, s láttam, ő az első Piréz, a Googleban is (!), még a Tárkit is megelőzve! Gratulálok Pirézia Első Piréz címet viselő fiának!
  Tényleg gratula!
  http://bdk.blog.hu/

  Válasz
 4. dolgozó igyekszik, kösz. pedig erre nenm is gyúrtam, viszont gyúrtam az egyik legnehezebb kifejezésre: tokaji bor. második vagyok.

  demcsákblog: hátperszepersze, csak azt figyelem, meddig tudod fokozni a nemolvasás és dicsérés összeegyeztetését 🙂

  Válasz
 5. Kedves Pirézek Piréze!
  Tévedés áldozata vagy! 🙂
  Én nem Demcsák Zsuzsa blogjáról írok, hanem az azt körülvevő jelenségekről! 🙂
  És nem én határozom el előre, hogy mikor, mire, mit lépek, hanem a netre tett lenyomatokat, „ujjlenyomatokat” figyelem – így lesz majd meg a „tettes” 🙂
  Van már egy sor gyanúsítottam is: Előítélet, Politikai Érdek, Csordaszellem stb., de még az Objektív Igazság nevű szereplő sincs kizárva, bár meglepődnék ezen!

  Válasz
 6. Kedves Demcsák Zsuzsa!
  Most olvastam, hogy Ön visszalépett! Ezt a lépését – az általam sebtében elolvasott néhány cikk azoknak a támadásoknak is betudja, amelyek a blogja miatt érték!
  Mint blogger – szolidaritásomat fejezem ki!
  A blog őszinte műfaj – a politika pedig „csontra”, megsemmisítésre játszik ma Magyarországon! A blog őszinte műfaj – és egyben veszélyes üzem is!
  Ki tudhatja a bloggerek közül – ő vajon mikor kerül sorra, ha útjában lesz valamelyik pártképződménynek?
  Én tényleg nem olvastam az Ön blogját – (és ez most nem cinikus állítás akar lenni)! Mert tényleg a „körítés” érdekelt!
  Láttam, ahogy a falka Önnek esett, tépték össze-vissza s most nyilván boldog is a sok csahos – mondván, szétszedtük!!! Persze akadtak, akik őszintén úgy gondolták és ehhez normális érvük is volt – jobb volna, ha nem Ön lenne a kormányszóvívő! (Pl. Urbangeri barátom, előző posztban írt hozzászólása is ilyen volt).
  De ne gondolja, hogy holnap bárkit is érdekelni fog az Ön személye! A sebeket nem Önnek szánták…
  Zárásként: tiszteltem Önt egyedül vívott harcában, de megértem az érveit is, s mint blogger – ami történt Önnel, azt sajnálom!

  Válasz
 7. provokáció?
  most vagy az van, hogy tökéletesen hülye vagyok, és félreáértettem ezt az egész demcsák-akciódat,
  vagy ezt a két posztot te fogalmaztad meg rosszul,
  mert nekem bizonyna csak az jött lett, hogy demcsák a kormányoldal kapitális öngólja volt, és aki így szerez népszerűséget, az csak árthat.
  mivel nem olvastál egy sort se tőle, blogjának felmagasztaló dicsérete gyilkos iróniának tűnt, két cikked pedig gerillához méltó antiPRnak.

  Válasz
 8. Drága Pirézek Piréze, BéDéKá Barátom!

  Én így indítottam e két darabból álló „sorozatot”:
  http://szolgaltato-blog.hu/archives/265

  „… árva sorát sem olvastam, miképpen felbőszült kritikusai sem!”

  Ebből sztem az következik, hogy az irónia inkább vonatkozik a „kritikusokra”, mint Demcsák Zsuzsa blogjára vagy személyére!
  El tudod te azt képzelni, hogy százezrével csüngenek a népek, pláne én, olyan blog-sorokon, hogy Demcsák Zsuzsa bölcsibe viszi a fiát?
  El tudod te azt képzelni, hogy egy „pirézutáló”, ezernyi előítélettel vert nép ilyen „egységben” álljon ki egy piciny „normasértés” miatt? Nagyobb elánnal, mint a szétvert budapesti utcák okán?

  Én ezeken a jelenségeken ironizáltam, röhögtem ki a saját népem polgáltársaimat, ha úgy tetszik, azzal együtt, hogy „… árva sorát sem olvastam, miképpen felbőszült kritikusai sem!”
  És azért ez már piréz-püré, ugyebár…
  (Mindamellett fogalmam sincs, hogy Demcsák Zsuzsa alkalmas lett volna vagy sem – de mondom, engem nem ez érdekelt!)

  Válasz
 9. értem. viszont lásd be, hogy amit írtál, az nem igazán volt olvasható demcsák-rajongói megnyilvánulásként 🙂 a címekbe is kiemelt dicséretedet én végig erős bírálatnak éreztem.

  (levél ment)

  Válasz
 10. Kedves BéDéKá!
  Amellett, hogy lehetséges persze, nem jól írtam meg e két posztot, mostani reagálásodból kiemelnék egy gondolatot:
  „nem igazán volt olvasható demcsák-rajongói megnyilvánulásként”, s bár tettél hozzá egy mosolyjelet, azért mégiscsak a „vagy ez, vagy az”, mint erős szétválasztás tűnik elő!

  Azt figyeltem meg magamon, hogy az utóbbi időben, ha a magyar politikai életről írok, beszélek, számomra is meglepő szavak bukkannak elő! Ilyenek: nyekk, böffenés, röff… Mintha a sok sületlenséget már a nyelv is csak így, ilyen szavakkal tudná követni!
  Azaz itt már nem csak ezzel az oldallal VAGY azzal az oldallal, hanem az EGÉSSZEL lenne valami gond, valami érthetetlen és feldolgozhatatlan – vagy bennem keletkezett szép lassan valami hiba…

  Ami Demcsák Zsuzsa blogját illeti: most már tényleg nem is fogok beleolvasni – hiszen az „ügy” bevégeztetett.
  De mondom – az olvasása nélkül is érdekes volt! 🙂

  Válasz
 11. P.S.
  Tudom, nem egyedül jutok olyan következtetésig el, hogy mintha az EGÉSSZEL volnának bajok!
  Itt kettéágaznak az utak. Mert akkor az a kérdés: a demokráciát kell-e leváltani, vagy a demokrácia adta lehetőségeket, eszközöket kell jobban, hatékonyabban alkalmazni!
  Másképpen fogalmazva: utca vagy parlament, balhé vagy megegyezéses demokrácia?
  Én igen határozottan az utóbbira szavazok!

  De még ekkor is van útelágazás: mert a demokrácia eszközeivel is lehet VISSZAÉLNI!
  Erről pl. Patrubány úr nyilván tudna nekünk mit mondani! (S nehogy félre lehessen érteni – amit Patrubány és társai tesznek: az már megint a színtiszta őrület, amire megint csak annyit mondhatok – röff!)

  Válasz
 12. na, ezzel a röffel most maradéktalanul egyetértek.

  demcsákblégéria ügyében akkor még csak annyit: talán az volt zavaró, hogy bár erről az egészről akartál írni, mégis őt szólítottad meg, így főszereplőjévé tetted egy olyan történetnek, amelyről már az elején látni lehetett, hogy nehéz lesz jól kijönni belőle. kicsit így olyan volt, mintha a magyar foci állapotjáról szólva valakit azért szólítanál meg, hogy remek lábtechnikáját dicsérd, amelynek köszönhetően látványos öngólt rúgott.

  de szerintem már túlbeszéltük a dolgot, a hölgy nélkülünk is kiérdemli a majdnem szóvivő titulust.

  Válasz
 13. Jajajajajajajajaj nekem! Nem mondod, hogy neked tetszik ennek a bulvárLinából majdnem politikaKata lett nőnek a blogja? Az a tömény gügyögés, csááácsogás! Ha nem néztem volna bele – miattad, hát akkor is a fél életemre megesküdtem volna, hogy csak olyan lehet mint ő maga. És az nekem amúgy kurva kevés és gusztustalan, de amúgy meg több mint elég. Most ez bizony fájt! Eza a sztorilájnos, bugyimutogató – amúgy igencsak randácska – és ez főleg belülről jön – csacsogó, aki nem tudni miért, de többre tartja magát a szegény és esetleg kevésbé vagy egyáltalán nem parfümözött embereknél, akik esténként nem úgy köszönne el a gyerekeiktől, hogy „most apu és anyu elmennek az operabálba keringőzni…” Mert hát apu bizony több mint gyanús üzletek között keringeti ezt a rémséges feleségét és magamagát. De hát könyörgöm, csak rájuk kell nézni, csak bele kell hallgatni a mondókájukba! És persze lehet erre azt mondani, hogy ez az én szubjektív vélenényem, de sajnos ettől még ez bizony jóval több annál. Az ember persze nem azt várja, hogy egy ilyen celebecske Hannah Arendt módján nyilvánuljon meg. De azért nem árt, ha egy kis önismeretre szert tesz és nem keveri a szezont a fazonnal. Az őhelye bizony a győzikék és bejaasszonyok között van. Bár ha jobban meggondolom, még ott sem, mert azokra nem jellemző, hogy többnek akarnak látszani mint amik. Ők legalább magukban és magukkal „egyenesben vannak”.

  Válasz
 14. Kedves Malvi!
  Kérdésedre, hogy nekem tényleg tetszik-e Demcsák Zsuzsa blogja, NEM TUDOK FELELNI, mert még mindig nem olvastam 🙂

  Válasz
 15. Na, akkor jól bevittél az erdőbe! Mert ugye ahhoz képest, hogy nem olvastad, azért több bejegyzésben is beszélsz róla. Még valami „bele- vagy rápillantottam” is rémlik. De hát, amint azt a Mester is – nem a Messire, bár ezt ő is nyugodtan mondhatta volna -megmondta: Minden jó, ha vége jó! ::)))

  Válasz

Szólj hozzá!