Demcsák Zsuzsa blog: nagyon jó!

Kedves Demcsák Zsuzsa!
Önnek kitűnő blogja van! Igaz ugyan, árva sorát sem olvastam, miképpen felbőszült kritikusai sem, de ez nem is érdekes. (Azért rápillantottam az imént, hogy van-e egyáltalán Önnek blogja, mert ebben az őrültek házában még azt is el tudtam képzelni, hogy nincs is blogja, és mégis arról beszél, vitázik, gyömöszöli a szót az ország.) Láttam, van, piciny kis csillagokkal kiverve a fejléc.

Kedves Demcsák Zsuzsa!
Ne tessék beszarni! Bocsánat, de a bölcsi szó miatt böfiződik elő belőlem – asszociatíve – ez így! Ezeknek a népeknek itt Einstein sem volna jó, ha a mostani kormány jelölné őt kormányszóvívőnek!
Először is: egyszer ez az Einstein nevű kinyújtotta a nyelvét, a fotó bejárta az egész világot és ez igen helytelen magatartás!
Másodszor: Einstein a golyóit a nadrágja bal oldalán hordta, mivel a népi mondás szerint „csatnak, kardnak, f@szn@ak baloldalt a helye”!
Ennyi volna, és Einstein hiába írta le: E = mc2, az itt nem számít!

Amúgy pedig gratulálok a tanácsadójának. E blog és a bölcsődés sorok nélkül április másodikán kiállt volna az irogatók elé, azok meg járatták volna a fejüket, hogy hol késik már a kormányszóvívő, és az egyik odafordult volna a másikhoz, Ön felé biccentve:
– Te, ne kérdezzük meg ezt a csinos kis csajt?
Így meg április másodikán egymás sarkát fogják taposni a népek, hogy ihassák az Ön szavait!

Ki tetszett velük kefélni rendesen, bizonyisten! 🙂

“Demcsák Zsuzsa blog: nagyon jó!” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Demcsák Zsuzsa blogja legalább őszinte.
  Szeretem az őszinteséget, bár szóvívőként legyen inkább diplomatikus és nagyon is észnél! :))
  Szerintem jó választás a hölgy.

  Válasz
 2. Szia Morvax!
  Két politikushölgy blogját is láttam EGYSZER.
  Az egyiket egy mostani miniszterasszony írta (lehet, még írja is), másodszor oda már nem mentem. (Ezt ne terjeszd légyszí’, mert ez nem egy igazán cuppantós vélemény).
  A másikat, a parlamenti választások előtt, egy „háromnevű” fideszes hölgy vezette elő, de annyira meg volt moderálva a hozzászólások erdeje, hogy valaki még anti-blogot is nyitott, ahová a be nem tett hsz-eket lehetett eljuttatni. Oda sem mentem többet! (Ezt se terjeszd légyszí’, mert ez sem igazán cuppan!)
  Ma tényleg csak rápillantottam a Demcsák-blogra, és úgy láttam, nincs moderálva, (vagy legalábbis nem „agyon”), úgyhogy hasonlított egy rendes bloghoz!
  Jelezném, a blog veszélyes műfaj – éppen ezért, kedves Morvax, egy bejegyzés erejéig át is adnám a klaviatúrt neked – megint!
  Szóval most meghívtalak, na!, csak nem tudok szépen kérni!

  Válasz
 3. Kedves El Lobo!
  Én egyik politikus hölgyét sem láttam, talán nem vesztettem vele:)
  A Demcsák blogja sem került volna elém, ha álszent publicisták nem cuppannak rá, illetve a rendkívül erkölcsös fidesznyikek nem alázzák naponta a fiatal értelmiségi hölgyet és fiatal anyukát.
  Na mindegy, nem ér ez ennyit se.

  Amire kérsz megtisztelő és egy kis türelmedet kérem.
  Próbálok írni valami nem túl közömböst:)

  Köszönöm a meghívást!
  Üdv
  morvax

  Válasz
 4. Kedves Morvax!

  1) Írod: „Én egyik politikus hölgyét sem láttam, talán nem vesztettem vele:)”
  Tutira nem vesztettél semmit!

  2) Türelmem bőven van.

  3) Írod: „Próbálok írni valami nem túl közömböst:)”
  Atyaúristen, Morvax – ha te közömbösnek szánod, már olyankor is úgy mozog a botrányfa, hogy csak na! 🙂

  Válasz
 5. Csak itt, csak Nektek:

  Demcsák tipikus vörös yuppie. Évfolyamtársam volt a Közgázon, személyes kapcsolatom nem nagyon volt vele, bár gazdaságpolitika szakirányra ő is járt. Csak gyakorlatilag nem volt ott. (Nem ő az egyetlen aki hasonlóan végezete az egyetemet. Ezeregy oka lehetett.)
  Nem volt az a vegyülős lány. Bár arisztokratikus magánya, akár introvertált személyiségének is betudható. (Nem tudom lehet-e egy introvertált ember exhibicionista is?)
  Ha nem akarom nagyképűnek nevezni, akkor olyan volt, mint aki beleunt az imádatba és ezért elzárkózott a világ unalmas -forinttal kevésbé kibélelt- felétől.

  Zsuzsa akkoriban Aczél Endre fiának barátnőjeként alapozta meg média karrierjét. (Azért esze is volt, hisz a felvételit, vizsgákat abszolválta.) Ennek fényében „baloldali” becsapódásakor vmiféle ezt vártam tipusú elégedettséggel nyugtáztam a jelenséget.

  Kicsit a franci forradalom megértő arisztokrata nagyon képben lévő hölgyét juttatja eszembe, aki a következőképp reagálta le páriszi éhséglázadásról szóló híreket: ? Nincs Kenyér? Hah! Hát akkor miért nem esznek kalácsot?!

  Asszem Tesco szóvivőnek remekül beválna.

  Válasz
 6. Kedves Urbánus Gerilla Úr!
  Jómagam, aki a fővárostól távol, mondhatni falun élek (hiszen innen még út sem vezet – amolyan rendes – Budára) szájtátva olvastam soraid.
  Ha ilyenek Pest-Budán a vörösök, (mint Demcsák), azon nyomban vörösnek állék! 🙂
  Komoly(abb)ra véve: kitűnő arculat karcolat, komolyan, rettentőn élveztem! Hála érte!

  Válasz
 7. Köszi a bizalmat, El Lobo! 🙂

  Amúgy legyünk pontosak: Marie Antoinette volt, aki szóvá tette, ha nem jut nekik kenyér, egyenek kalácsot, hisz annyiféle van:))

  Engem nem érdekel, kinek a fián át jutott a nő a médiába.
  (Amugy most éppen egy médiaszemélyiség lánya kerül egy fontos műsorba az MTV-be, s miatta álmeghallgatásokat folytattak, pedig már lezsírozták a dolgot. Szóval tökre felesleges pénzkidobás volt)

  Engem az érdekel, most mit produkál majd.
  Lehet, hogy cinikusan hangzik, de akár utálhat is minket, ha jól csinálja, amiért megfizetik.

  Engem ez a Danks Emese annyira irritált, hogy nem hinném, hogy alul tudná múlni ezt az elképesztően unott pofát vágó és varjúhangon károgó némbert.
  Valamikor láttam én valahol Demcsákot, és egyáltalán nem mondott hülyeségeket (riporter volt éppen), szimpatikus volt, kedves , tényleg érdeklődő, jó orgánummal.
  Baromira nem érdekel a múltja, a férje, a gyerekei, meg semmije sem, még a bugyija sem:)
  Egy érdekel, mit fog mekegni?

  Állítólag a politikai adok-kapokba nem vonják be, azt a Gál J. kommunikálja, csak a reformok tálalása lesz a dolga.
  Majd meglátjuk. Olya szar nem lehet, mert már az egész jobboldal szájzárat kapott miatta.

  Válasz
 8. A szájzár nem az, amikor nem tud valaki beszélni? Legalábbis én úgy emlékszem…
  És ha ez így van, akkor a jobboldalon az nem szájzár, hanem szózuhatag talán… 🙂

  Válasz
 9. Kedves Demcsák Zsuzsa!
  Jómagam általában a Google HU kiterjesztése mellett szemlélődöm, de most a Google.com alatt is vizslattam a netet, és ijedten látom, hogy itt bizony még az Ön blogját is megelőzi ” Demcsák Zsuzsa blog ” beütésre az enyém!
  Elnézését kérem, ezt én nem akartam, s most azonnal átirányitok egy linket az Ön oldalára, jelezve, tényleg nem akartam Önt megelőzni!
  Így még annak valószínűsége is megnövekedett, hogy magam is ránézzek – és olvassam is azt a blogot! 🙂

  Válasz
 10. If you have a problem with the „right” maybe, just maybe take a hard look on the „left” for starters buddyboy. Can you imagine such a bunch of complete retards running a country beyond Zimbabwe or subsaharan Africa babe? Can you actually fathom how long the type of Qrcsany would spend in a normal society as prime minister. Surely not.
  Love

  Válasz
 11. Azért nagy öröm így utólag végigolvasni néhány hozzászólást itt Demcsák profizmusáról, a szájzáras jobboldalról és effélékről… De maradjunk a blognál és a száraz tényeknél: az induláskor 5 bejegyzés 5 perc alatt (Zsuzsa, bloggolj, baszod, az annyira modern!), 1 bejegyzés 2 héttel később (Folytatom!), azóta két hónap alatt nudli.

  Hogy is mondta itt valaki? „Demcsák blogja legalább őszinte”. Ja, tényleg.

  Válasz

Szólj hozzá!