Myrtille Pécsett

Myrtille Pécsett
Myrtille Pécsett

Tündér-blogger viszonylag ritkán jön Pécsre, s ha megadatik, hogy mégis, akkor persze kávézik vele az ember egyet – ha az említett lény ezt megengedi! Myrtille megengedte, sőt, leült velem a kedvenc kőfotelemre.

Nagy bolondok amúgy a szombathelyi városatyák, hogy nem nevezték ki díszpolgár-tündérnő-bloggernővé Myrtillet, hiszen keveseknek van olyan virtuálisan érzékelhető varázsereje, hogy a virtuális sörkertjébe csalogassa az ország bloggereit, virtuális sörözés közben ismerjék meg például a várost is, az ottani rendezvényeket, amelyek Myrtille leírása után már nem a hűvös rendezvény szót viselik magukon, hanem a közös élmény kifejezést, de nem ragoznám, most még korai volna, nem értik!

Myrtille nyitott teremtés, három perc alatt kipörgettünk magunkból egy erős ötletet, amit meg fogunk valósítani, kell hozzá az ő tündérereje, az bizonyos. Örülök, hogy benne van a „titokban”, amit összehoztunk, ilyesmit Uri Geller sem tudna véghezvinni, amiket mi tudunk!

Szépszámú, jó eszű bloggerek köré is kanyarítottunk mondatokat, szóba jöttek sokan, Kapitany G, Bigfater és BDK is többek között – csupa sörkerti vendég – a javából. (Remélem, Babette, Morvax és a többi „részeges” nem sértődik meg, mert nincs hely a teljes felsorolásra…)

“Myrtille Pécsett” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Szia!
  Köszönöm, a kávézást. Nagyon jól éreztem magam. Ebben az életünkben is, hamar megkerült a közös nevező:)

  Válasz
 2. Na jól van, látszólag találkoztatok:))

  Jól látszólag.
  Bár, nem tudom Myrtille mit szól a letündérezéshez? 🙂

  Válasz
 3. Visszajelzés: pligg.com

Szólj hozzá!