Online marketing, blog – köszöntő: Jó reggelt Reklámmagyarok!

Online marketing köszöntő

Reklámhét egy kis pécsi online marketing Reklámnappal – s illő is volna eme alkalomból Pécsett köszönteni a Reklámmagyarokat!
Persze némi gondot jelent, hogy bizony mind a 15 millió magyar reklámmagyar tulajdonképpen. Ha utálja, ha elfogadja, ha imádja a reklámot, egyre megy, mert reklámmagyar. Mert reggel, a tükör elött, amikor a rúzs kenődik a szájra, amikor a fésű piciny utakat vág a rendezetlen bozontba, hát, mit tagadjuk – imázsépítés folyik éppen, népiesen szólva reklám készül, önmagunk fényezése, amennyire a rúzstól, a hiperszuperextra önjáró pengétől, a fésütől vagy az illatozó létől (parfüm) kitellik.

Napi ezer reklámüzenet

De nem csak gyakorló reklámiparos itt a nép a Kárpátok alján, hanem fogyasztó is egyben, immár legalább napi ezer üzenet kúszna a kobakjába, de ennyi persze nem fér oda be! De ez nem azt jelenti, hogy ez egy kis fejű nép, hanem annyit: nagyon ügyesnek kell lennie annak, aki hatékonyan akarna üzenni!
Szóval Reklámnap Pécsett – s akit érdekel a blog, az 14,30 után látogasson el a blogsuli.hu blogba egy kis beszélgetésre. (Tanuló találkozó lesz, tanár egy se!)

Nem tudom, lesz-e protokoll, lesz-e aki köszönti a jónépet e jeles alkalomból, így ha más nem, legalább én, mint olyan blogger, aki már látta Pécset – köszöntöm a reklámmagyarokat e kies reklámmagyar szegleten!

***

Ajánlom e blogból: Online marketing

Szólj hozzá!