Pillangószív, blog és Pécs

Hej, ha eddig hatodik lettem volna a Pillangószív oldalammal, most verném a fenekem a padlóhoz a gyönyörűségtől, hogy harmadik lettem! Ám úgy, hogy 577000 találat mellett a második helyről a harmadikra „csúsztam”, ki fogja elhinni nekem, hogy úgyanígy örülök!

Jó hír a számomra, hogy a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, amely már két évvel ezelőtt is támogatott abban, hogy a papírról inkább a bájtokra helyezzem tevékenységemet, „figyelő szemét rám vetette”, s portálján hírt adott pillangószíves eredményemről.

Így, a fölöttem lakó szomszéd mellett újabb híveim is születhetnek – ami azért mégiscsak pozitív érzéseket kelt! 🙂

Persze, azért másutt is látják a városban, hogy a neten vagyok, az Európa Kulturális Fővárosa Pécs hivatalos honlapján megjelent egy link, amely Morcipapa (az is én volnék) szerény, Pécsről szóló blogjára mutat.

Hanem ott a lakatok, a pécsi lakatok posztjában fél ország követeli már, hogy tábla hirdesse a lakatok mellett, hogy mi a fene ez!

És igazuk van!

Néha a turista fejével-szemével is érdemes volna körbe járni a várost, vagy belepillantani szélütött mókusok blogjába, ha már az a városról szól (gyakran), mert az ilyen helyeken felszabadultabban nyilatkozik meg a net-nép, mint a hivatalos helyeken!

Néhányan a pillangószív kapcsán érdekes üzleteket kötnének velem, jönnek a linkcsere ajánlatok, persze 0 PageRank értékű helyekről, azt bizonygatva, mennyire jól járnék, feldobhatnám a milliós látogatottságú oldaluk linkjével az én vacak kis oldalaimat.
Szeretek magammal kibabrálni – nem 🙂

Van, aki ismeretlenül a segítségemet kéri a maga versenyoldalának rendbe tételéhez, de sajna nincs módom válaszolni az ilyen levelekre – nem a szűkkeblűség okán, hanem mert akkora időhiányba szenvedek. Még kétszer kéne újra meszületnem, hogy bírjam a tempót. Elnézést tehát mindazoktól, akiknek levele az éppen nem olvasott 120-ban, vagy a meg nem válaszolt 100-ban lapul.

“Pillangószív, blog és Pécs” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. teljesen átrendeződött az élboly, sajnos mindketten lejjebb csúsztunk, én alaposan, épphogy benne vagyok még az első 10-ben.

  Válasz
 2. Igen, látom, mozgásban az egész – miként azt korábban megjósoltam” -, hogy a hónap végén, egyszer még átrendezi a Google a sorokat.
  Most nem érdemes „percenként” néznünk, mehetünk előrébb, mehetünk hátrébb – ki tudja?!
  A reggeli állást bejegyeztem magamnak, aztán holnap reggel újra…
  Benne vagyunk az első húszban, ez a lényeg, sőt az első tízben is, ami még lényegesebb.
  Várható (volt), hogy a nagyfiúk, sokkal erősebb háttérrel megjellennek – nem kell ezen csodálkozni.
  E percben jómagam a 6. és 7., valamint a 15. helyen (is) állok egy-egy oldalammal.

  Válasz
 3. Szia Bédéká!
  Ugye mondtam, hogy ma nem érdemes percenként nézegetnünk! Ebben a pillanatban érkeztem haza, s majd leesett az állam. De nem javítom a táblázatomat, ahová reggel kiírtam a 3. helyet, mert nap közben már voltam hatodik is, és ha akkor bölcsen nem javítottam a hármast hatosra, akkor most sem ugrom egyesre javítani. Majd reggelre kiderülhet az „igazság”.
  Nagyon köszönöm, hogy szóltál!

  Ma én is jártam nálad, a google-s blogodban, nyomom is maradt, megnéztem, az is „helyre kis blog”, gratulálok!

  Válasz
 4. Igen, láttam a nyomodat, reagáltam is…
  Nagyon jól állsz ma is, szívből gratulálok! Én egyébként mindig a Google-listából lépek be ide hozzád, hátha segít ez a néhány kattintás is.
  Hát: hajrá!

  Válasz

Szólj hozzá!