Marketing Klub Pécs

Tegnap, október 5-én, a Kamara Marketing Klubjában két kíváló előadó (Kiss Balázs, Dr. Horváth Csaba) mutatta meg, hogyan készült a két nagy párt (hosszú távon) a választásokra – és persze, a mostani önkormányzati választások eredménye is taglalásba „torkollott”!
Ami egyértelműen kitetszett: a mai, pénteki, orbánviktoros tüntetéstől és október 23-tól (az előzmények ismeretében) mindannyian tartunk! Hm, finoman szólva, ez a társaság, nem kedveli a destabilizáló balhét.

Pillangószív blog - Kiss Balázs
Kiss Balázs

– Nézem május 10.-i, (talán túlontúl is hetykére, túlspannoltra sikerült feljegyzésem), amelyben erősen hiányoltam a netre történő hivatkozások teljes elmaradását a Klub akkori összejöveteléről. Tegnap viszont négy hozzászóló is hivatkozott a netre! (Ennyit mentünk előre május óta?)

– Dr. Horváth Csaba tett egy érdekes megjegyzést: Magyarországon nincs az a szakma, amelyhez ne követelnének meg valamilyen képesítést, vagy tanfolyamot legalább, egyedül a politikus a kivétel!

– Vajon mit keresnek a tüntetők között a Kossuth téren a régi „nagyok”, kiknek a neve mára már ugyancsak megkopott. Ha jól emlékszem, Dr. Orosdy Béla, a Marketing Klub vezetője vetette fel: mit keresett ott vajon Szűrös Mátyás, a köztársaság kikiáltója?
Én egyetlen mondatot szóltam tegnap hozzá, erre a gondolatra reagálva:
– Hja, amit akkor kikiáltott, azt most nyilván meg akarja dönteni, aligha van a részvételére más magyarázat!

Szólj hozzá!