Pillangószív blog (Póka Angéla)

Fáradt kicsit a pillangószív – én legalábbis!
Úgyhogy most csak hagyom – íródjon magától e blog!

Meg akartam nézni a tv-híradót, de a net-rádióból gyönyörű, lassú blues röppent elő, David Gogo-tól. Nem megyek sehová, blues van, gyönyörű, lassú blues.

Hagyom, hogy átjárjon a zene, ringok is kicsit, semmi más nem érdekel.
Ma, eltünt a kamara honlapjáról a cikk, ami a teljesítményemről szólt, 6090 volt a száma. Minden más cikk bejön, csak ez tünt el, de nem érdekes, blues szól, szép lassú blues.
Megszoktam már ezeket a véletleneket. A 168 óra is milyen szépen beletrafált a névcserébe – nem érdekes – szép hosszú a Gogo-szám, meg a listáról is lefelejtettek aztán, amin „közönségszavazni” lehetett, de szép, ha szól a blues!

Apropos zene. Ma valaki beütötte a Google-ba: „Póka Angéla”, és ez a blog a 9. találat rá! És be is jött a blogba a kutakodó illető a statom szerint! Tényleg, mi lehet Póka Angélával, (meg a cikkel a kamara honlapján)?

Gogo befejezte, most Clapton pengeti, óh baby!

Ma reggel 1/2 6-tól dolgozom, jó ez a kis gondtalan zenehallgatás, s közben nézem csak, ahogy az ujjaim ütögetik a billentyűket, bár a híradó kimarad most, de úgyis látatlanban elmondanám, mit vezetnek benne elő. Az egyik azt mondja: igen, a másik meg azt, hogy nem. Aztán majd az időjárásról is mondanak valamit, ami vagy bejön, vagy nem.

Ez a Tony Vega Band nem tetszik annyira… Persze, fáradtan mi is tetszene az embernek? Aszem, most már kikapcsolom a gépet…

“Pillangószív blog (Póka Angéla)” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Szia Gergő!
  Köszönöm, hogy annak ellenére „utána mentél”, hogy nálatok pici született, és ilyenkor az ifjú atyának van éppen elég teendője.
  A kicsihez gratulálok, látatlanban is! 🙂
  Jó pihenést!

  Válasz
 2. Szia Laci!
  A kamarás cikk hamarosan vissza kerül már intézi a Falus Gergő!
  Jó barátom , én is rákérdeztem nála.
  Szomszéd a panelrengetegből , ami mégsem az hisz élhető. Olvastam a panelprolis írásod is.
  Minden jót
  Tamás

  Válasz
 3. bocs nem látok a szememtől, Grgővel este fél kilenckor beszéltem , gyors a srác hamar megoldotta, mert észre sem vettem a két kommentet felettem. :-))
  tamás

  Válasz
 4. Szia kérdésedre mi van Póka Angélával ??Miután ide tévedtem, csak azt tudom, hogy az általad annyíra kedvelt blues nagyon magas színten nyomja az ország legjobb zenészeivel.Szabó Tomi harmonika, Nagy Szabolcs zongora, és előadásonként kerül be mindig még vagy három zenész.Valami csoda amit művelnek.Szerintem ők valami világ zenét nyomnak egészen egyedi.A fat mo- ban havonta egyszeri káprázat.
  Ahogy látom nagyon jól van, és azok méginkább akik halgatják. Kívánom, hogy egyszer valahogyan nézz meg egy ilyen műsórt, neked találták ki !!

  Válasz
 5. Szia ZOZI!
  Kösz, hogy benéztél – és még jobban köszönöm a hírt meg a tippet!
  Éljen Póka Angéla sokáig, meg akarom hallgatni őt, s meg is fogom.
  A blues legyen veled!

  Válasz
 6. LOBO azt az össz hangot,harmoniát ami köztük van zenélés közben,egésszen elképesztő.Csak ül ott az ember, és a számok életrekelnek.Nincs énekes, zenész, hanem valami fura modon életre kelnek a számok és bejárják a teret.Egységes egésszet alkotva jut el minden szám az emberekhez.Minden rezdülésben együtt vanak, vagyis valahól a zenében!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szia Zozi

  Válasz
 7. Kedves Zozi!
  Ha van programod a csapat szerepléseiről, vagy esetleg ismered annak elérési helyét a weben, kérlek, írd ide!
  Előre is kösz!

  Válasz
 8. Google
  Póka Angéla hivatalos honlapja.
  Itt mindent megtalálsz,bele nézhetsz a koncert képeibe.Amin elég a zenész arcokat nézni. Máris kap egy kis ízelitőt az ember, milyen lehet ott lenni,lazán egy sör melett megfeledkezni minden másról.Nagyon nagyon jó lazulást neked egy ilyen blues-os feltöltős esten !!!Zozi

  Válasz

Szólj hozzá!