Social media, közösségi hálózatok és a Jóljárok Magazin

A Jóljárok.hu Magazin logo-ja
Jóljárok.hu Magazin

Az új Jóljárok.hu Magazin tovább halad a korral – immár a Facebook-on is megjelent, s mától önnálló oldallal (pages) is rendelkezik. Ez az új oldal külön is „meghívható” a http://www.facebook.com/pages/Joljarokhu-Magazin/117202131644012 címmel.
E blog is „sokat köszönhet” a Jóljárok.hu-nak, hiszen e cím mögött szalad immár hosszú évek óta. Ám nem ez a lényeg, hanem a miértek. Miért lett Facebook oldala a Jóljárok.hu-nak?

Egy „rendes” reklámügynökség, egy „rendes” tanácsadó aligha fogadható el saját tapasztalatok nélkül! Illetve el lehet fogadni, de vajon vágyunk-e olyan ügyfélre, akinél nem számítanak a referenciák, s nem számítanak a tapasztalatok?

A prémium kategóriában fel sem vetődhet ilyesmi! Éppen ezért a Bognár Stúdió a saját céges honlapon és blogon túl online magazint is működtet (a Jóljárok.hu-t), számos szolgáltatással: apróhirdetési lehetőséggel, szolgáltatóházzal, ingyenes linktári linkelhelyezéssel és sorolhatnám tovább…

Ezek a tapasztalatok az ügyfeleink számára bőségesen megtérülnek! Egyfelől itt, ha igénybe veszik a Jóljárok.hu valamelyik szolgáltatását, másfelől pedig a részükre végzett munka során hasznosulnak az itt felhalmozott ismeretek.
A közösségi térben, a közösségi hálózatokban rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem személy szerint is.

A blogszféra fontosabb terein blogot vezetek, a twitteren, a facebookon is jelen vagyok – tehát nem csak az elméleti ismeretek szólnak belőlem, amikor tanácsot adok.

Elmélet (szíves figyelmébe ajánlom a tanulmányok menüpont alatti írásaimat) és gyakorlat egységének igénye most egyre inkább a közösségi média, a hálózatok felé parancsol. Ezért mától a Jóljárok.hu Magazinnak Facebook-os oldala is van!

***

Jelenlétünk a közösségi hálón:

Bognár Stúdió Twitter

Google, Facebook – keresés, találás

Szólj hozzá!