Blog történetek: Weinreich László NETMESTER és a blog esszé

Lacival a minap ittunk egy kávét, mosolyogva emlékezve egy régi esetre, amikor a „piacon” ütköznünk kellett volna, de nem ezt tettük, hanem ő nagyvonalúan első szóra „engedett”. Azóta én nem konkurensként, hanem pályatársként emlékezem meg róla – és mondhatjuk is talán: barátokká lettünk.

Weinrich László

Weinreich László, a Netmester

Kávézás közben esett némi szó honlap-optimalizálásról is, nyögvenyelősen ismerem csak el, de elismerem, hogy egy picit ő is ért hozzá 🙂 , egészen más úton közelítve meg a keresőoptimalizálás problémáit, mint jómagam.
Mondtam is neki, ha egyszer egy célra fókuszálnánk – ott kő kövön nem maradna a net tájain! 🙂 Talán egyszer meg is alakítjuk a BKT.-t. (Buldózer Keresőoptimalizáló Társaság.)
Barátságosan felajánlotta, hogy az „akademisták” által méltatlanul mellőzött KOMPLEX BLOG és a BLOG-ESSZÉ fogalom-szüleményeimet beteszi a KERESŐ.hu rendszerébe, és akkor az egyfelől nekem jó lesz, másfelől meg meglátja, mennyire aláz le engem, hogy élre viszi őket a Google keresőben! 🙂
És tényleg megcsinálta!!!

Persze, azért látható, nem nagyon akarnék Laci adósa maradni: a NETMESTER nevet most jól megforgatom! (Ezért a szóleleményért régebben díjat is kapott – a fene vigye el, amikor a „konkurens” is tud sziporkázni!)

Jó volt a kávé az Egerszegiben, talán máskor is iszunk még ott! És akkor talán az asszonyainkat is visszük magunkkal…

Egeret tolláról

2007. nov. 07.

Weinreich Lacit bemutattam már e blogban, most aligha fogom újra elmondani, hogy telis-tele van ötletekkel, inkább megmutatom az egereit! Remélem, az Art-Study pécsi kiállításán nem szabadulnak el az állatai 🙂 !

Többet erről itt > DekorEgér – a nagy egérfogó

Azért az aranyos, ahogy a mai Blikk-ben, pontosabban a Blikk-ből kinyújtja felénk az egérpókot, mert ugye egeret tolláról, W. Lacit pókjáról… 🙂 Lám, a Blikk milyen ügyesen szed össze Pécsett mindenféle tücsköt-bogarat-egeret!

Upgrade 19.30.
Állítólag a pók polip, de a tücsök-bogár az továbbra is egér! Állati, nem? Valaki nagyon nagy egér, keveri…

Pécs, Blikk

“Blog történetek: Weinreich László NETMESTER és a blog esszé” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Kedves BéDéKá!
  Nana 🙂 Az én blog-esszém – ne tagadjuk le egyébként, hogy a te művedről szól – szóval a blog-esszé a blog előtag nélkül is, tehát az esszé szóra is első tízben van (!), azaz nem éppen első nyúl a halpiacon, miként a te szóleleményed, ez a blog-izé 🙂
  Bp.-i kirándulásod beszámolóját olvastam, csak nem nagyon tudtam hozzászólni – magyarán nem szóltam hozzá -, mert néhány ügyfelemnek és a Bognár Stúdiónak helyet adó szerver befuccsolt, s a helyreállítási munkák miatt nem egészen vagyok időmilliomos – magyarán hadilábon állok a 24 órás vekkerrel. Így most itt jegyzem meg: örülök újabb sikerednek!

  Válasz
 2. Persze megjegyzem, ha valaki „versenynek” fogná föl a baráti csipkelődést, s ránézne a Google.hu találati táblára, az vegye figyelembe, hogy a blog-gal kapcsolatos kifejezésekben előnyöm van, mert régebb óta igyekszem ezekkel „jól teljesíteni”. Tehát tőlem egy pontot tessék levonni, Lacinak meg, a Vidéki Versenyzőnek 🙂 egy pontot tessenek hozzáírni.

  Válasz
 3. Kedves Netmester Laci!
  A ménkőbe, hát ide sem bagózol? Pedig nézd csak meg, KOMPLEX BLOG-ból a Google a hu kiterjesztés alatt hetvenhárommillió nyolcszázezer szótalálatot mutat, s benne vagyunk az első tízben! Mind a ketten!!!
  Előttünk egy spanyol figura lődörög csupán. Kalapot le előtte – akarom mondani SOMBRERO-t le!
  Na, írok is neki egy jót:
  Hasta siempre, Companero!

  Válasz

Szólj hozzá!