Vadidegen online marketing

Kéretlen levél megint

Kedves ügyfelem küldte el a kéretlen levelet, amelyet az elektronikus postafiókjában talált. Ebben honlap-elemzést ígér a jelentkező, meg online marketinget és honlap-optimalizálást. A levél tartalmával nem foglalkoznék, csupán egyetlen mondat egyetlen szavánál időznék picinyt.

A meglepő mondat így szól:

„Hogy miért is jó ez Önnek, hogy egy vadidegen analizálja a weblapját?”

A vadidegen szó jelentéstartalma a keresőoptimalizálás során

Segítő szándékkal mondom, amit mondok: a vadidegen szó használata, szerintem, nem egy online marketing telitalálat! Az „idegen” eleve gyanút kelt, nem egy bizalomgerjesztő szó. Pláne, ha az idegen vad is!
Szerencsésebb lett volna talán a „külső szakértő” kifejezés használata. A szakértő szó szaktudást, tehát valaminő pozitív tartalmat sugároz, s a „külső” jelző nem olyan ijesztő, mint a „vad”!

Bár, ki tudja mostanában, mi a menő!?!

SEO szakértő vagyok

Mindenesetre amikor jómagam ajánlom a szolgáltatásomat, egy SEO ügynökség tulajdonosaként, SEO szakértő minőségben jelölöm magam.
Ha kerülök valamit, az éppen az, hogy vadnak és idegennek mutatkozzam.
Keresem azokat a szálakat, amelyek összekötnek a potenciális ügyféllel és kiemelem legelsősorban, hogy milyen előny származik az online marketing megbízásomból.

***

S ha már online marketing, legyen szó a szolgáltatásmarketingről, amelyből vadidegenek is sok minden hasznosat elleshetnek: > Szolgáltatásmarketing

“Vadidegen online marketing” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Szerintem most egy swinger-klub lesz az ország, mindenki online akar érvényesülni, ki analizál – ráadásul vadul -, ki keresőoptimalizál – ő is vadul, ki pedig csak vadul.
    Naezvan.

    Válasz
  2. 😀 Én meg inkább szépen, lassan szippantok egy kis kávéaromát, s utána szépen, lassan átcsorgatom a garatomon eme remek nedűt…
    Tényleg, hogy szolgál a kedves robbanókávéfőző egészsége? Vadul még? 😀

    Válasz

Szólj hozzá!