Blog – segélykérő levél Romániába!

Blog-közügy: tegnap, segélykérő levelet írtam Romániába, A Hét (A7) főszerkesztőjéhez. Az történt, hogy annak a ritka jelenségnek lehettünk, mintegy háromnegyed évig tanúi, hogy innen, Magyarországról jártunk át a TUDÁSÉRT a romániai laphoz!
Ugyanis más, magyar nyelvű forrásról nem tudván, CAROLYN R. MILLER -DAWN SHEPHERD: A blog-írás mint társadalmi tevékenység c. dolgozatát onnan linkeltem be a BLOGSULI c. gondolatkísérletemhez, és minden adandó helyen ajánlottam a lap digitális tárházát blog-látogatóimnak!

A szerzőpáros cikke nyilvánvalóan olyan közhasznú blog- és bloggerismeretet tartalmaz, amelynek közzétételéért hála és elismerés jár a nívós lapnak!

Ám tegnap azt tapasztaltam, hogy a link már nem működik, hiába igyekezne borzas bájtjain a blogger, a kutató  át a határon, hogy tudásszomját oltsa, Not Found felirat fogadja!

Ekkor írtam levelet a főszerkesztő úrnak – kérem, adja vissza nekünk, amire mi, magyarországi magyarok, a romániai magyar lapnál rászoktunk: a TUDÁST!

Remélem (és kérve kérem) -, hogy visszakapjuk!

“Blog – segélykérő levél Romániába!” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Most nyitottam ki Székely Csaba főszerkesztő úr elektronikus válaszlevelét, amelyben arról értesített, hogy az archívum ugyan a „pincében fekszik még”, de ezt az írást és linket máris föltette az új honlapra!
    Köszönöm!
    Tehát CAROLYN R. MILLER?DAWN SHEPHERD: A blog-írás mint társadalmi tevékenység c. dolgozatának magyar nyelvű elérhetősége itt:
    ahet.ro/irodalom/szoveg/a-blog-iras-mint-tarsadalmi-tevekenyseg.-mufaji-elemzes-497-85.html

    Válasz

Szólj hozzá!