Blog-vendégem: Sipos Viktória. Harkány Norvégiában!

Blog - Norvégia

Köszöntöm blogomban Sipos Viktória marketingreferenst (Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház Kht.), aki norvégiai munkalátogatásáról hozott magával képeket és hangulatokat.

Az a szerencse ért, hogy a munkahelyem révén Oslo-ba utazhattam, öt teljes napra. Egy szakkiállításon és vásáron képviseltük a Gyógyfürdőkórházat illetve Harkányt. Nagyon lelkes voltam, mindenféle szempontból! A munka is kihívás volt – és a tudat, hogy rég nem látott ismerősöket is viszontláthatok, csak fokozta a jókedvem!

A megérkezéskor enyhe csalódással konstatáltam, hogy NINCS hó! Norvégia, télen, hó nélkül! Azért ez sem tudott lelombozni és az első megdöbbenés után inkább az ismerős tájban gyönyörködtem!

                                                Norvégia

Amúgy is csak másfél napot kellett várnom és azért a hó is megérkezett! 😀

A kiállításon kellemes tapasztalatok értek bennünket. A nagyközönség kedvesen fogadta Magyarországot és régiónkat. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy 10 emberből 9, aki odajött a standunkhoz, boldogan újságolta, hogy ő már bizony járt nálunk, Magyarországon, és szeretne visszajönni! Amúgy az északi emberekről kialakított hűvösséget nem igazán tapasztalhattuk meg, mert mindenki kedves, érdeklődő és segítőkész volt!

A munka mellett jutott idő egy kis kikapcsolódásra is! Érdekes, hogy Oslo, a főváros, egyáltalán nem nagy. Tíz perc alatt mindenhova el lehet jutni! Ez persze a belváros, mert az igazi érdekesség az, hogy Oslo-nak a kiterjedése ettől még nagy, de 70 %-a erdő!

Szívesen töltöttem el volna még egy kicsivel több időt, ott Északon és szívesen térek majd vissza, ha úgy alakulnak a dolgok! Még nagyon sok látnivaló akad arrafelé!

                                                         Oslo

“Blog-vendégem: Sipos Viktória. Harkány Norvégiában!” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Én a Norvégoknak még több mindent mondanék Rólunk, hogy csak jöjjenek! No persze nem csak ők hanem bárki akit érdekel egy ilyen szép ország! Az is lehet, hogy nekünk magyaroknak is lehetne még újdonságokat mondani…
    És Norvégiáról is még többet is tudtam volna mesélni! Asszem kicsit elfogult vagyok! 😉

    Válasz

Szólj hozzá!