Blog-történetek: a matthülye blogger Internetszolgáltatója avagy folt a zsákját

Még egy éve sincs, amikor egy riportban Simó úr, a T-mittudoménmi vezére, azt találta mondani, hogy a bloggerek 95%-a matthülyeséget ír! (Az más kérdés, hogy néhány hét múlva keblére ölelte az egyik blogszolgáltatót, mert közben rájött: a matthülyékből nagyszerűen meg lehetne élni.) Tisztelettel tudatom, mint matthülye blogger, hogy a T-akármicsoda, Simó úrral az élen, vagyis az Internetszolgáltatóm, pont hozzám illik! Indoklás:

Több napon át tartó – időszakosan jelentkező – levelezési akadozás, Internet-kimaradás után, tegnap a net, nálam, végképp feldobta a talpát. Egy órámba került, amíg az 1234-en a hibát felvették (zene, gombok nyomkodása stb). Ma reggel kilenckor állt helyre a rendszer.

Közben, tengernyi időm lévén összeadtam-kivontam: havi tizenháromezer forintjával számolva, bizony én, a matthülye blogger, már több, mint egymillió forintot fizettem eddig a kedves szolgáltatónak! Ehhez képest még csak annyit sem mondott nekem a T-izé: Bocsi, te drága, matthülye blogger!

Egymásra találtunk!

“Blog-történetek: a matthülye blogger Internetszolgáltatója avagy folt a zsákját” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. Márciusban lejár a hűségszerződés, már most szervezem a Chello-t. Tudom egyik se jobb a Deákné vásznánál, de ha csak nyelek, soha se fognak megváltozni. Bankban is csak egyszer vitatkozok – igaz már 3x váltottam 🙂

    Válasz
  2. Kedves Macati!
    Magyarországon egy sor szolgáltatónál HÁTRÁNY hűségesnek lenni!
    Ez a T-csodamicsoda is most keringtet egy akciót új ügyfeleknek, fele annyiért nyújt több szolgáltatást, mint a régieknek! Elvileg a régi ügyfélnek állandóan emelik a sávszélességét. Igen ám, de a mi régi telefonzsinórjaink, amit a T-izé elődje fektetett le, (a panelházakban a lépcsőházban fityegnek még most is a kábelek – nem egy kimondott EU-szabvány), szóval ezeken a madzagokon aligha jön át a többször megsokszorozott bájos bájtok mennyiségének a töredéke!
    Magyarán át vagyunk verve!

    Amikor a biztósítónál Cascot és kötelező biztosítást is kötöttem anno, akkor még nem tudtam, hogy később majd azzal kedveskednek az új ügyfeleknek, hogy kedvezményt adnak, ha a kettőt együtt kötik.
    Ezért, hogy én is megkapjam a kedvezményt, szerződést bontottam, s újrakötöttem ugyanott. Így olcsóbb. Lehetne még olcsóbb is, ha nem csináljuk újra a papírokat, mert az egy emberüknek legalább egy napját elvitte, benzinpénz, papír meg minden, ezt is nyilván az én pénzemből finanszírozzák!

    Új ügyfél akarok lenni, új kedvezményekkel!!!

    Lécci, küldd el nekem is a másik Internetszolgáltató ajánlatát. Köszi!

    Válasz
  3. Én a Chellotol se vagyok elájulva.
    Én Interware-hívő vagyok, megbítható, gyors, persze ők is a régi ügyfelekkel fizettetik az új ügyfelek kedvezményeit. De ez mintha mindenütt így lenne.

    Válasz
  4. Szia!

    upc.hu/index.php?PageID=112128&&R=15721

    A Chello azért merült fel, mert már szinte függő vagyok:-), nem nagyon viselném ha hetekig barátoknál és rokonoknál tudnék a hálóra mászni. A Tonylányos előfizetés március végén jár le, elvileg a Chello 3 hét alatt beköt (legalábbis ezt igérték telefonon), így elég az március elején megrendelni. Mikorra a Magentások elviszik a dobozukat, addigra a másik szolgáltatót már igénybe tudom venni.

    e-Vita: nem rossz ötlet! Most néztem meg, a „Szereld magad” csomag esetén akár egy hét alatt netem van és elég korrekt áraik is vannak (interware.hu/index.php?productid=23)

    Válasz
  5. Napok óta iszonyat a NET.
    Többször van kimaeadás rövid ideig.
    Szóval folyton menteni kell mindent, mert baj lehet.
    Volt úgy, hogy egy hétig nem volt netünk, s akkor a szolgáltató megvonta a váálát, tudatván, náluk mi fent vagyunk a neten.
    A T-izé meg nem csinált semmit, ki sem jött.
    Aztán egyszer csak megjavult.
    Szóval érdekes ez így.
    Közös lónak..

    Válasz
  6. Na, „Mnye bö vási záboti”, mondják ilyenkor oroszul: irigylem a problémáitokat, de mivel nem akarok rosszat nektek, nem kívánom, hogy próbáljátok ki az ukrán internetet. Rossz nyelvek szerint ezt még hosszú szőrű hucul lovak húzzák a hegyeekben.

    Válasz
  7. Nos, Kedves Barátaim, ajánlom figyelmetekbe a GTS Datanet internet szolgáltatását!
    Nekem ők a harmadik szolgáltatóm, de most érzem először, hogy valóban kifogástalan minőséget kapok a pénzemért!
    Ebbe minden, mondom, minden beleértendő.
    Le a kalappal, igazi ügyfélbarát, szolgáltatóbarát „csapat” GTS Datanet.
    Hangsúlyozom, ezt saját önszántamból írtam, semmi hasznom belőle, hogy elmondtam, csupán egy alternatívát igyekeztem megosztani veletek.

    Válasz
  8. Benézek, mondom, hátha itt rólam van szó. És tényleg nem. Örültem a szerencsémnek.

    matthülye

    Válasz

Szólj hozzá!