Blogger menü – gasztronómiai különlegesség

<!– wp:paragraph –>
<p>A bloggerek is esznek, sőt főznek is, ez majdhogynem természetes. De az azért már valami, hogy mi, bloggerek is rendelkezünk receptoldallal, benne blogger menü kínálattal, vagyis sajátos nemzeti eledellel! <br />A hősi tett Izomagyú Fülepke nevéhez fűződik, bocsánat, főződik. Szebbnél szebb, jobbnál jobb receptjeit látva eképp fordultam hozzá a minap:</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:quote –>
<blockquote class="wp-block-quote"><p>Kedves Izomagyú Fűlepke!<br />Kérhetném-e tőled, hogy készüljön el boszorkánykonyhádban az IGAZI bloggerétel?<br />Figyelembe veendők: a blogger kemény szellemi munkát végez, hiszen alkot.<br />Kemény fizikai munka gyötri – hiszen ütögeti a klaviatúrt :-)<br />A szeme fáradtan imbolyog a monitoron – kell az E-vitamin.<br />Ha sok a zsír a kajában, nagy lesz a blogger feneke, hiszen sokat ül.<br />Tehát a bloggerkaja összehozása nem egy egyszerű feladat – igazán megoldhatnád!</p></blockquote>
<!– /wp:quote –>

<!– wp:heading –>
<h2>Blogger menü</h2>
<!– /wp:heading –>

<!– wp:paragraph –>
<p>És ma elkészítette! Blogjában nem is egy blogger sóhajt fel a gyönyörűségtől – méltán. Magam is így vagyok ezzel, Fűlepke valóságos művészi étket varázsolt a blogger-tányérokba.</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p>Kapcsolódó blogok, webhelyek:</p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p>Blogger receptgyűjtemény, benne (Izomagyú fentebb tárgyalt receptjén túl) Myrtille pompás tengeri ételei, kagylók, egyebek; no, meg az én farkasrántotta receptem is: </p>
<!– /wp:paragraph –>

<!– wp:paragraph –>
<p><a href="https://etterem.joljarok.hu/blogger-receptek/" target="_blank" rel="noopener" title="Recept, receptek, ételek, bloggerreceptek">Recept, receptek, ételek</a></p>
<!– /wp:paragraph –>

“Blogger menü – gasztronómiai különlegesség” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nem tudom, Te hogy vagy vele, Kedves El*Lobo ?

    Nálam mindkettő recept hibás !!

    Mire odaérek, hogy "…a borban felteszem kislángra", vagy "…a roséval felengedjük", nekem alapanyag-hiányom van.

    Biztosan az alapanyag-szükséglet meghatározásával lehet baj, nem ? 🙂 🙂

    Válasz
  2. Kedves FYGureout!
    Nem vagyok egy kimondott gasztromókus, meg alkoholista se, sőt kifejezetten kákabelű volnék, aki ráadásul még ritkán és keveset is iszik, de ezt a menyiséget Fűlepke valószínűleg alábecsülte! 🙂
    Viszont az eper mennyiségébe beletrafált! Abból többet nem szabad tenni levesbe, mert akkor nem marad étkezés utánra, amidőn is egy hülgy az ajkai közé kapja, s kínál neked is valamennyit, hogy harapj! Tehát Fűlepke bölcsen tette, hogy spórolt a leves-eperrel. 🙂

    Válasz

Szólj hozzá!