Budapest: VIVA & MTV – az udvari blogond

Megbeszélés titkai

Megbeszélések tartalmáról nem igen illik kiszivárogtatni ezt-azt, tehát vegyük úgy, hogy a Bocskai úti irodaházban az énekesi karrierem ügyében jártam (v.ö. farkasüvöltés)!
Hanem az udvar. Friss patakként a víz, zöld gyep, parányi vízesés halk csobogással – még szép, hogy odabent jól mennek a dolgok!

Budapest VIVA & MTV
Lépdelő a VIVA TV felé

Mert odabent csinos csajok, s kedvesek is – a recepciós hölggyel hamar szót értek, korábban érkeztem a kelleténél – de nincs ebből gond, rázuhanhatok az Internetre, jön velem ő is, látjuk, a tv szócska beütésére az első tízben a VIVA – tehát nem csak a belső udvar helyzete jó!

(Persze a blog szót is beütöm, az az igazság, hogy a recepciós lány van olyan szép, hogy fel akarjak vágni – nicsak, a blog szóra a Google.hu alatt több, mint egymilliárd szótalálatot kapunk, s én, a leendő „énekes” benne vagyok az első tízben!)

A kereskedelmi igazgató, Hajdu Zoltán úr is megérkezik, meglepve látja, hogy a vendége birtokba vette a recepciót, s bájtok pörögnek ki az ujjai alól az Internet hűvös sarkaiban kutakodva. De nem orrol meg – egy kávéval a kézben az udvarra vonulunk – de innen már minden nagyon titkos, ezért is beszélek annyit az udvarról! 🙂
Amúgy az első számom címe, amelyet átvesz majd a fél világ is, ha nem az egész, ez lesz: Az udvari blogond!
——-

Upgrade 2007.08.15. 14.45 h.

Kár, hogy nem vagyok még fiatalabb!

MTV Casting, műsorvezető-válogatás – (P.S. :már nem él a link)

Szólj hozzá!