Hajrá Weinreich Laci!

SEO verseny megint

A pécsi Weinreich Laci élete első SEO versenyén robog, s aki ebből a tényből arra következtet, hogy egy kezdő titán próbálgatja oroszlánkörmeit, az téved.
Laci épp a napokban „köszöntötte önmagát” az emberélet útjának felén, s a szakmai tapasztalatokban sincs nála hiány!
Nem semmi az, hogy egy viszonylag új keletű blog kategóriájávalhttp://www.blogsuli.hu/?cat=36 –
versenyez, miközben mások jóval erősebb domainek (és honlapok, blogok) alatt róják a köröket.

– Pécset képviseled a versenyben – ha akarod, ha  nem. Kapsz-e pécsi támogatást?
– Pécset annyiban képviselem, amennyiben a hazai blogéletben betöltött szerepe ezt megkívánja. E város adta az Első Hazai Keresőoptimalizálási Verseny győztesét 🙂 .
Pécsett íródott az első blogesszé, 2006-ban az első online közvetítés is innen történt hazai gazdasági rendezvényről,- a Pécs Info-ról.
Támogatottságom számos pécsi vállalkozó és weboldal-tulajdonos link-támogatásában merül ki.

– Hogyan állsz pillanatnyilag?
– A legjobb részeredményeket a blogomban adom meg folyamatosan. Jelenleg a 24. helyezésnél tartok, de volt már 12. részeredmény, csak most a verseny 1/3-ánál egy kis technikai taktika- és stratégiaváltást végeztem.

– Miként vélekedsz az esélyeidről életed első SEO-versenyén?
– Esély? Ismert, hogy a verseny első 3-4 napját önhibámon kivül elhibáztam néhány blog-szolgáltató bojkottja miatt, így a kis hátrány érezhető volt.
Jelenleg a SeoNyár2008 szóra kb. 550.000 találat adódik, így az első 2-3 oldalon való szereplés nem rossz, azonban az első tucattal lennék elégedett.

– Milyen a hangulat a mezőnyben?
– A verseny kezd érdekesen alakulni. A kalandorok szóródnak, az első 100-as élboly kezd kialakulni, és szakmailag tisztulni.

– Hogyan hat rád a versengés?
– Kösz, kérdésed, – jelenleg még bírom! Igaz egyre több felé kell figyelni, ugyanis akárhogyan is értelmezzük ezt a versenyt, mégiscsak kb. 500.000-es versenytársi kört kell figyelni folyamatosan, – ezen kivül nézni és elemezni az élmezőny stratégiáját, s a saját versenyblogommal összefüggően jelenleg úgy 50 különböző kapcsolódást, szempontot kell naponta elemezni.

– Stresszelsz?
– Szerencsére nem. A versengést szeretem és kedvelem, ha az korrekt, és megfelelően körülírt, egyértelműen meghatározott.

 HAJRÁ LACI!

“Hajrá Weinreich Laci!” bejegyzéshez 12 hozzászólás

 1. Szia Chatlakozz!
  Nos, most megnézem a listát, hogyan is állnak a baranyaiak 🙂
  Ha segítség kell, csak szólj!
  Meg nem akarnék tippet adni, de ha a pécsi W.L., a tiszteletbeli pécsi, amúgy ungvári Balla D. meg a baranyai versenyző összefogna, belinkelné egymást, hm, déli győzelem születhetne…

  Válasz
 2. Hoppá! Ez tetszik! 🙂 Chatlakozz eredményeit én is figyelem, ügyes! – Csak eddig nem derült ki számomra, hogy majdnem földi!

  Részemről mehet a linkcsere, mint minden értelmes és korrekt együttműködésnél eddig mindig.

  Hajrá, Pécs!
  Hajrá, Baranya!
  Hajrá, SeoNyár2008!

  Válasz
 3. Szia Chatlakozz!
  O.K.
  Légyszí küldj egy fotót egy beszélgetéshez, mint e blogban a másik két „baranyai” versenyző is megtette és válaszolj, az alábbi kérdésekre:
  – Mizujs Mohácson?
  – Mennyiben kapcsolódik a verseny a munkádhoz?
  – Hogyan állsz pillanatnyilag, miként ítéled meg az esélyeidet?
  – Hogyan hat rád a versengés?
  – Jövőbeni terveid?
  És ha készen vagy vele, küldd el nekem, légyszí’ e-mailben.

  Válasz
 4. Le a kalappal előtted Lobo! Figyelsz az én ténykedésemre Sonyár2008 ügyben, de nem hagyod figyelmen kivül más baranyai sikereit sem. – Csak így tovább! Chatlakozz -nak én is adtam pár linket, mert földink és még ügyes is! Node ez a név!? Kár, hogy nem én találtam, ki! 🙂

  Válasz

Szólj hozzá!