Megasztár 5: Tolvai Renáta nevét is el fogjuk felejteni

Csupa-csupa világszínvonalú előadó meg minden

Volt itt minden –  pontosabban semmi se volt a Megasztár 5 fényesre csiszolt döntőjében, az aranyesőig, amely az eredményhirdetéskor beborította Tolvai Renátát, hirdetve, hogy micsoda gazdagság a jutalma a dúsgazdag TV2-től, aranymikrofon, aranyeső, aranypofa emberek, akik lelkesen integetnek és sikongatnak a végén a győztes tiszteletére – pedig fillért nem ért az egész…

Illetve mégiscsak nyomult ott a pénz, széles mosollyal, mesterien (!), szinte spontán, finoman gördült az, akár kúp a végbélben.
Vagyis Andy Vajna fenekének kinyalása mégiscsak fényesre sikerült, aranyosra.
Dicséret illeti a tv kettőt, ezt a fergeteges fenéknyalást nem a versenyzőkre bízta, Mester Tamás vezényletével a stáb maga oldotta meg a kedveske feladatot.

A legtöbbször elhangzott kifejezés a világszínvonalú produkció volt, magyaros öntudat kell ennek feldolgozásához, hogy a gyakorta hamisba csúszó hangokat összekeverjük a világszínvonallal.

Az előző előadáshoz képest kimutatható a fejlődés is – a biztonságiak kiszűrték a Friderikusznak mutogató csőcseléket, csupa jó modorú ember került a közönség soraiba, akik nem mutatták fel a középső újjukat, mégha ehhez olykor indokot is találhattak volna.

Aranyos este volt, na.

***

Korábban erről:

X faktor: Janicsák Veca vs. Király L. Norbi

X-Faktor, Megasztár: Király L. Norbert vagy Szíj Melinda

“Megasztár 5: Tolvai Renáta nevét is el fogjuk felejteni” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. A magam részéről az X-Faktor eredményhirdetése előtt pár perccel közzétettem tippem, amely a Google keresési trendek eszközének kimutatása alapján készült.

    Válasz

Szólj hozzá!