Csokoládé díszdobozban

Díszdobozban csokoládét kapni – szép öröm!

A doboz gazdag tartalmat ígér, marketing, design magas fokon, s az elegancia, amely kínálja a fínomságot, ingere a szemnek.
Együtt tehát minden, ami kell: a díszes doboz, mely kihívón kínálja az édes belső tartalmakat, s a belül remélt királyi adag csokoládé, amelynek a dobozon lelt képétől a nyál máris összefut!

Hajh, de a spór azonnal ott lészen rajta, mert a zizegő celofán alatt, melyet izgatottan elhajítasz, s keresed a bűvös zárat, amely nyitja a diszes kartont ? nos, akkor ott celluxot találsz!
S mikor már sürgetőn csal befelé a csokoládé-halom, s nyitnád – sündöri mennykő, ezer pokol – fordítom bájt-tűrőre a szót, mert törik a körmöd, ahogy igyekszel az átlátszó ragasztótól megszabadítani.
És végre, sikerül is! Ijnye, de hogy?! A cellux nem ereszt, hanem tépi a díszdoboz oldalát, épp oly’ hosszan, amilyen hosszú a cellux maga, és még egy kicsit tovább is.

Csokoládé díszdobozban | szakad
Csokoládé díszdobozban

Na, mindegy, mondod magadnak, a díszdoboz eddig volt díszes (már amennyire), innentől kezdve meg randaság, de sebaj, legfeljebb majd gyorsan habzsoljuk be a csokit! Lesz benne szépen, reméled, halomnyi, fér e ménkű nagy dobozba épp elég.És akkor kinyitod!

Csokoládé díszdobozban | Belül Ennyike
Csokoládé díszdobozban, belül

Jaj, – sündöri mennykő, ezer pokol – fordítom újra bájt-tűrőre a szót, amit mondani fogsz!
Ennyike csak? (És akkor már nem is fog érdekelni a vesztett köröm, meg a doboz!)


Na még egy kis marketing:

Reggeli marketing: csapjunk a lecsóba!

Szolgáltatás, marketing, insight

“Csokoládé díszdobozban” bejegyzéshez 1 hozzászólás

 1. 1
  belgablog
  2006-07-13 17:01:53

  Itt felénk van másfajta módi is. Bemész a csokoládéboltba, azt mondod, hogy ebből, ebből meg ebből kérsz, beleteszik a dobozba, szorosan egymás mellé, semmi felesleges hely, két három emelet magasan. És csak olyan van benne, amit szeretsz, mert te válogattad. Ez a belga módi.
  El Lobo – A farkas
  2
  El Lobo – A farkas
  2006-07-13 17:05:29

  Szia Belgablog!
  Ha magamnak veszek csokit, akkor rendben van a dolog, mert nem díszdobozolok, de a mikor kapom, akkor van ez az „átcseszés”. És amikor én veszek valakinek ilyent, annak alighanem én is inkább csak egy ilyen kis bosszúságot okozok! 🙂

  Válasz

Szólj hozzá!