Mészáros András és az aranyhal

Mészáros András főigazgató az aranyhal titkáról beszél

Mészáros András, az Európa Kulturális Fővárosa Pécs, 2010 főigazgatója ma nagy hatású, mozgósító erejű előadást tartott a Pécsi Tudományegyetemen, azon a konferencián, amelyet a PTE Szociológia Tanszéke szervezett.
Az előadás tartalmát nyilván bő terjedelemben ismerhetjük majd meg a holnapi lapokból – eszem ágában nincs blogger létemre cikket fabrikálni ugyanarról, amiről majd azok. Így én az aranyhal történetét emelem ki.

Hanem az aranyhal…

Szóval Mészáros András direktor úr azt is beleszőtte a nagysikerűbe, hogy az irodájába vett egy gömbölyű akváriumot, s abban aranyhal lubickol. Aki kívánni jön hozzá, az EKF irodájába, azt az aranyhal hatáskörébe utalja, akinek meg ötlete van, az vele beszélhet!

Na, de a szünetben, még az aranyhal felemlegetése elött összefutottunk, s a direktor úr elmesélte, hogy a múltkori blogger-csínyemnek (első magyar internetes flash mob), bizony van hatása – többen hívták már föl nevetve, a szárnyas hajú direktort keresve!
Natessék, én meg éppen a napokban borongtam ott – hogy semmi visszajelzés a civileknek 🙂
(Amúgy a Wikipediában is ott virít, – az első magyar internetes villámcsődület megjelöléssel – a múltkori net-tettem.)

Egyébként ma megnéztem a Googleban: a szivar szó beütésére – az első húszban lévő 2 találatommal – Pécs és az EKF még mindig szigorúan tartja a helyét!

Nem is tudom, az aranyhal szóra ráhajtsak-e a Googleban? 🙂

***

Az elméleti háttér: keresőmarketing

“Mészáros András és az aranyhal” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Az nem kihagyás a Wikipediában, hanem tőletek kellene valaki, aki regisztrál a wiki-ben, megírja a szöveget, fölrakja, törődik vele – s akkor a wiki vagy „befogadja” a szócikket vagy nem.
  Magától semmi sem működik, mindig kell mögé valaki, aki nyomja, taszigálja, viszi az ügyet, mert anélkül nincs semmi.
  Illetve van: – lehet beszélgetni a Wikipedia aranyhalával 🙂

  Válasz
 2. Kedves Molly!
  A kompromisszumkészség maximumáig elmenve mindkét irányba annyit mondhatok: a blog szövegében nem egy aranypókról, hanem aranyhalról van szó 🙂

  Válasz

Szólj hozzá!