Sérv árverezés: kórházak, jelentkezzetek!

Mint már tavaly megírtam azt, kiváló minőségű sérvvel rendelkezem! (A sérvem, mint árucikk.) Az egészségügy mára – hál’ isten – olyan állapotba jutott, hogy most érdemes üzleti előnnyé változtatnom az átok sérvemet. Elárverezem!
Elvileg ez csupán egy háromszázezer forintos műtét volna, de egy ügyes kórház kihozhat a sérvemből akár félmilliót is. Kis komplikáció, gennyedés, újrakötözés – gondolom, értjük egymást, kedves Jelentkező!

Így akár három napot is bent tölthetek a kórházi ágyon, egy helyett. Persze eszem ágában sincs ennyi időt elfecsérelni, de papíron ugye…

Sőt, mondok jobbat. Ez egy egyszerű kis jobboldali sérv. Ha szépen kérnek, akkor az alhasam bal oldalával is csücsörítek-domborítok kicsit, s máris duplázódik a tét! Ez már szinte egy milla!

Na, és az is eszembe jut – még a vakbelem is megvan, holott semmi szükségem rá! Amilyen pechem van 😉 az is gennyedni fog, fogadjunk! Ez újabb félmillió legalább!

Lám, háromszázezerből hová el nem juthatunk! Ez Önnek, kedves Jelentkező Kórház – tiszta haszon. Sőt, az elszámolt munkabér, kötözőanyag, kenőcs és a gyógyszerek – a határ szinte a csillagos ég!

Na, de a lényeg: félmillióért – a sérvem így már tényleg nem maradhat – megműtetném magam! Mármint, hogy én kérek félmilliót!
Ennyiből még hálapénzre sem sajnálnék egy huszast! 😉 .

Jelentkezz kedves, ma még ismeretlen Kórházam! Ha az útiköltségemet is fizeted – megyek!

“Sérv árverezés: kórházak, jelentkezzetek!” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Ritkán fordul elő, hogy két napig se mondjon senki semmit egy bejegyzésemhez. Annyira ritkán, hogy el kell tűnődjek: mi lehet az oka ennek!
  Nézzük a dolog tartalmát!
  Az ismerősöktől „szerzett tapasztalatok” azt mondatják velem, hogy bár óriási a hírözön, a felhajtás, miegyéb az egészségügy körül, a beteg oldaláról szinte semmi sem változot!!!
  Annak ellenére, hogy a hírekből az volna kiolvasható, hogy a kórházak, a csökkentett ágyszám, munkaerő, elszámolható költségek miatt EL SEM LÁTJÁK olykor a betegeket, ez csak a felszín, és ennek ellenére, vagy ezzel párhuzamosan (?) ugyanúgy megy a „csalás”, meg nem történt dolgok elszámolása stb.
  Mivel nincs hozzászólás, ebből az következik, hogy az „egyéni tapasztalás” messze eltér a többség tapasztalásától – és a kórházakban már minden rendben van, mosoly lakozik ottan, fillérre pontos az elszámolás, és a hálapénznek is végleg befellegzett minálunk!
  Én csak pont a kivételektől hallom a sunyit!
  Vagy rosszul írtam meg. Vagy a kettő együttes hatása.

  Válasz
 2. Én most a helyedben egy-két évig nem mennék kórházba, mert most ölik ott a betegeket, annyira féltik a jattjukat.
  Szóval meg kéne várnod, míg a rendszert mindenki megszokja (vagy megszökje).
  Amúgy a szőke debil nő megy- talán- már az is jó hír.
  Én nagyon remélem, hogy visszsaszerzik a szocik a tárcát.
  Tragédia, amit a trampli eddig művelt és ártott.

  Válasz
 3. Köszönöm a tippet, a várakozásra bíztatót: még húzom egy kicsit a belem.
  Most tényleg nem merek kórházba menni!!!

  Válasz
 4. olvastam a sérv dolgokat.
  Mesélhetek?? Volt egy velem született sérvem. Egy aprócska az orvosok szetint. Nos pár évtized után, már annyi kellemetlenséget okozott „parányi” sérvecskám, hogy levegőt alig mertem venni. A doki legyintett. Ha akarja a kedves beteg megműtjük. Nem akartam, de rendesen szarul voltam. Nos, műtét…ébredés, aggódó doki arc ébredés után…..Kiderült, hofy sérvecskám rendes fejtörést okozott nekik műtét közben, mert nem egy, hanem 4 darab volt.

  Válasz
 5. Kedves Debra!
  Bocsáss meg a tréfáért, de hány hasad van?

  (Ugyanis én úgy képzelem, hogy elvékonyodik a hasfal, s előbújik mögüle a bél. Ez lehet a jobb vagy a baloldalon, férfiaknál még lecsússzanhat a herék irányába, de ezt a négyes dolgot nem tudom elképzelni!
  Mondanál róla valamit? Komolyan kérlek, hidd el, érdekel!!!)

  Válasz
 6. Már bocs, én más szervedet árverezném, természetesen ha van miről beszélni, szóval ha szóra érdemes………..?

  Válasz

Szólj hozzá!