Terméket keresek online értékesítésre!

Végigtekintettem az online „birodalmamon” – amely áruért kiált. Online értékesíthető áruért. Mert van nálam bölcsesség kínálata, virtuális napló, keresőkben méregerős blog, hirdetés, más árujának és árudájának dicsérete, szolgáltatásom – a honlapkészítés keresőoptimalizálással vagy mindkettő szólóban – kínálata, de konkrét, kézzel fogható áru eladása nincs. Gyártót keresek – akinek az áruját, nagyon tisztes haszon mellett, eladhatom.

Na, jó, mondhatja valaki, de a Jóljárok.hu Netbutikjában láthatunk ám árut, hékás! Igaz, de azok csak „átfutnak” a Jóljárok.hu-n, én pedig olyan árusításra gondolok, amikor a termék nem csak látható itt, hanem az ELADÁSÁRÓL, a marketingjéről is én gondoskodom.

Udvarom, raktárom nincs, tehát pöfögő óriástraktor vagy életnagyságú porcelán elefánt szóba sem jöhet, illetve dehogynem, csak akkor a raktározás, az áru átadása az Ön feladata lesz. Én „csupán” eladok!

Van erre javaslata? Kérem, irja ide vagy küldje el e-mailben!

Gondoljon bele: a más áruját a keresőoptimalizálás és a gerillamarketing eszközeivel sikerrel adom el – akkor milyen sikerrel adnám el azt, ami a miénk?!

Referenciák:
Keresőoptimalizálás, seo

“Terméket keresek online értékesítésre!” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Valós termékemet, mely egy felvett építési hitel formájában ölt valós testet, azonnali szállítással átadom.

  A haszon az elmaradó árfolyamveszteség és kamatai – 80 %-át felajánlom az eladónak, jutalékként.
  A többiből életem végéig megélek.

  Jelige: Valós áru, valós uzsora állami segítséggel, valós szivatás

  U.i.: Ráérsz, ne kapkodj! Majd a jövő hét végén beugrok a járandóságomért. Vagy a jövő életem végén…?? 🙁

  Válasz
 2. Köszönöm a tippet – el fogok gondolkozni rajta, egyelőre csupán meglájkoltam ott a Facebookon 🙂

  Válasz
 3. Tisztelt Bodnár Úr!
  Én kifejlesztettem egy 25-45%-os (benzin, gázolaj, gáz) üzemanyag megtakarításra alkalmas készüléket, melyhez online értékesítőt keresek. Ha érdekli ez a lehetőség, akkor kérem, hogy a megadott e-mail címemen szíveskedjék visszajelezni a részletek megbeszélése végett.

  Válasz

Szólj hozzá!