A főállású boldog vallomása

Az előző posztban hivatkoztam a névjegykártyára, amelyet Tibold Zitától kaptam. ZinczyKa, a kedves látogató nagyon kíváncsi lett, hogy ezt a boldogság-valamit hogyan is kell csinálni!
Kérésemre Zita elküldte a boldogság mesterségének történetét.
Vendégposzt, írta Tibold Zita, a főállású boldog:

Kedves Laci!

Tartozom egy vallomással! A névjegykártyám, amit adtam, egy régebbi változat volt, akkor készült, kb. 8 éve, amikor még csak tapogatóztam az önmegvalósítás oskolájában. Számtalanszor föltéve a kérdést, ki vagyok, miért vagyok, mi a dolgom a világban?

Főfoglalkozás: boldog
Tibold Zita régi névjegye

Keresve az élet értelmét – pedig milyen egyszerű ÉRT ELME, ami megérett a tudás, a tudatosság befogadására.
Amióta ketté választva használom ezt a szót , a névjegykártyámon is változás történt: FŐÁLLÁSÚ BOLDOG a titulusom.

főállású boldog
főállású boldog
Névjegy
Ilyen névjegye is van

Ugyanez könyvem címe is amit ötvenedik születésnapomon adok ki, és ajándékozom meg az engem köszöntő barátaimat. Aztán véleményüket meghallgatva lehet, hogy szélesebb körben is publikálom majd.

Ez is a boldogság pici része!

Oly sok könyvet olvastam már magukat kikiáltó médiumoktól,akik a spiritualitás útvesztőibe viszik olvasóikat. Hát az én könyvem merőben más lesz. Én saját életemen keresztül mutatom be mit jelent számomra a boldogság, remélve, mások is merítenek belőle erőt.

Csak néhány fejezet címe: Roncsderbi – avagy egy víg özvegy társkereső kalandjai (aki mellesleg 100 kiló és többszörös Duci szépségverseny győztes)…

Hadd búcsúzzam egyik legkedvesebb mondásommal:

„Amit a hernyó végnek lát, azt a mester pillangónak nevezi.”

Az én Istenem áldja meg!

A főállású boldog

“A főállású boldog vallomása” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Tibold Zita üzletasszony bearanyozta az én napom. Nem is tudom már, mi tetszik jobban, a főállású boldog vagy a Mauri (?) táncos masszőr. Lám a boldog, aki boldog perceket szerez másoknak 😀
  Utánozhatatlan.

  Válasz
 2. Az én napom is bearanyozódott! A MA-URI táncos masszőr kifejezésen – bevallom – én is meglepődtem, de talán éppen ez a névjegykártya célja: koppanjon egyet az állunk!

  És ugye, milyenek vagyunk – csak úgy surran a szemünk, faljuk a betűt, mert imádjuk a sztorikat és itt kapunk rendesen történetet.
  Szóval köszönöm, hogy kérésemre Tibold Zita vette a fáradságot, s leírta nekünk a névjegykártyái és a főfoglalkozása történetét!

  Válasz
 3. Roncsderbi – avagy egy vígözvegy társkereső kalandjai egy kicsit nyugtalanít. Nem lehetne úgy víg a nagyságos asszony, hogy nem özvegy?

  Válasz
 4. Valóban nyugtalanító, ha tényleg így van: a nők boldogságához az út a halálunkon át vezet.
  És csak utána lesz kedvük a MA-URI táncos masszázshoz! 🙁

  Válasz
 5. Ti ezt rosszul látjátok, szerintem. Nekem úgy tűnik, a férjeknek kényelmesebb úgy gondolni, asszonyuk majd csak haláluk után lesz víg. És Ma-uri táncos. Pedig dehogy 🙂

  Válasz
 6. Tibold Zita
  Főállású boldog névjegykártyája teljesen lenyűgözött.
  Én úgyanezt érzem, de nyilvánosság előtt még soha nem írtam le! A névjegykártyája megnyitotta azt az utat, hogy kinyílvánítsam az embereknek a boldogságomat és hogy Ők is ezt Tegyék!!!
  Mivel én is Pécsi vagyok szívesen megismerném Tibold Zita boldog asszonyt!!!

  Válasz
 7. Kedves Tibold Zita!
  A Posta meghozta – köszönöm a könyvet!!!
  És gratulálok is, mert az mindig ünnep, ha a tervből valóság lesz. Pláne, ha könyv.
  És ha ez van rajta –

  Illatos Hunyorka:
  A Főállású Boldog
  Tibold Zita könyve

  És persze gratulálok az ötvenedikhez is, ez még nem kor mindebből látszik…

  Válasz
 8. Víg özveggyé (feketeözveggyé) nem csak egy asszony válhat, hanem egy férj is! Ne sajnálják már magukat a kelleténél jobban, kedves uraim! Pláne így előre! Vagy kevük lenne végrendeletben előírni, hogy a Holdba való távozásuk után hogyan éljen az itt maradt víg asszony? ::))))

  Válasz
 9. Egyébként én minimum gyanakodni kezdek, ha főállású boldogokról hallok! Feltéve, ha mellékállásban (vagy eseti megbízással) ezen illetők ugyanakkor boldogtalanok. ::)))

  Válasz

Szólj hozzá!