Egy pécsi történet bejárja Európát

Nyári emlék – Szexuális zaklatás

Tegnap este már rég lehullt a Nap, mikorra hazaértünk!
A parkolóban, ahogy kiszálltunk a légkondicionált autóból, a beton ránk lehelte az iszonyatos hőt, amit nap közben magába szívott. Se ág, se levél nem moccant, semmi nesz. Mintha csak a csönd is aludna. A lámpaoszlop neonja is melegtől gyötörten szórogatta fáradt fényeit. A tízemeletes épület ablakai mindenütt tárva-nyitva, valami csodás fuvallatra várva, amely majd felfrissíti a forró éjszaka levegőjét. De csodák ? ezen a nyáron legalábbis ? nem jönnek felénk.

Alig tettünk meg az asszonnyal pár lépést a kapu felé, amikor valamelyik emelet, ki tudja melyik szobájának mélyéről, egyre hangosabban szállt ki a gyönyör sóhaja, amely lelkes nyögésbe, később sikolyokba csapott át, végül hosszú kacajként gurgulázott parkolón, téren és városon át, hogy valahol nagyon messze, elhalkulva az éjszaka ölén, megálljon.

Nem moccantunk, csak álltunk a kapu előtt, lépésünk meg ne zavarja a gyönyörrel foglalatoskodókat, magunk is megigézve kicsit, hogy ilyent, hogy ekkorát és ennyire kitartón, hm, de régen is volt az, amikor versenyezhettünk volna egy ekkora, hm, kalanddal, harci tettel, vagy minek is mondjam.

Szeretkezés! ? bukik elő a szó, mert erre nincs jobb! Azt hiszem, ma este is nagy melegeket lehel majd ránk a beton, s az a hang talán újra előcsalja belőlünk is a kedvet ahhoz, hogy?

El Lobo – A farkas (Pécs, Pics)

A forrás és a magyarázat:
Virtuális védnökség: a szerelmi sóhajt vállalom!

1) HETTIE FORDÍTÁSÁBAN ELKÉSZÜLT ANGOLUL!
Summer Memory – Sexual Harassment (PICS)

2) Myrtille vezérletével elkészült franciául:
Souvenir d’été, harcelement sexuel (PICS)

3) Szalai Dániel (Dan Szalai) fordításában íme szlovák nyelven:
Letná spomienka – sexuálne obťažovanie (PICS)

4) Mezei K. Nelli munkájaként immár közzétehetem a román nyelvű változatot is:
O amintire de vară – hărţuire sexuală (PICS)

5) Szerbül még nem vot ? de most már van! Károly és Sanjarenja munkája:
Letnja uspomena – Seksualno uznemiravanje (PICS)

Szólj hozzá!