Reklámvilág: hol van édesanyátok?

Nézegetem a képgyűjteményem, gyorsan szeretnék összehozni egy klasszikus képes reklámot a Blogotékának, s két perc alatt kész is az egész:

Gyerekek a reklámban - nem való
Ha már elmúltál 18 – neked is megsúgom!

De baj van ezzel a reklámmal – állapítom meg önkritikusan -, mégpedig az, hogy mint általában az ilyen „klasszikus” reklámocskák, ez is kisgyerekeket „használ fel” a mondandója közvetítésére.

Kiskutya, gyerekek és a meztelen édesanyjuk

Az az igazság – rovom meg magam -, hogy ez a reklám még „klasszikusabb” volna, ha egy kiskutya is ugrabugrálna a gyerekek körül, s a háttérben feltünne valamelyikük meztelen édesanyja is!

Alighogy eljutottam idáig a gondolatmenetben, amikor új blogger jelentkezett a Blogotéka admin felületén, s az igen gomb megnyomása után máris szaladtam megnézni – milyen is az a blog.

Mit tesz Isten – éppen ott is hasonló volt a téma, igaz, nem kétperces, hanem mondjuk öt perc alatt elkészített, profinak tetsző reklámról pörgött a szó. A plakáton ott is gyerekek, s azonnal felkiáltottam:

– Hol van édesanyátok?

***

A reklámvilágról még:

Nem kell nő a reklámba!

A reklámszöveg felhívó jellege: kapják már be!

“Reklámvilág: hol van édesanyátok?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Szia!
    Nincs mit köszönnöd, hiszen ha szóba hoztam a plakátot, a helyre is mutatnom kell, hogy látható legyen – miről is beszélek.
    Üdv

    Válasz

Szólj hozzá!