Szavazz szép lányokra, de Krajczár Évára mindenképp!

Krajczár Éva
Krajczár Éva

Nagy divat mostanság a honlapokra szép lányokat tenni, velük csábítani a mohó férfinépet s szavazásra bírni őket!
Az pedig kifejezetten régi marketing szokás, hogy valamely gyártónak, forgalmazónak „arca”, háziasszonya születik, amely ill. aki révén majd kelendőbb lesz az áru.

Most éppen egy autóforgalmazó cég keresi a háziasszonyát, s legnagyobb meglepetésemre rokon lányt is a már szűkített mezőnyben találok, Krajczár Éva Andreát, Dunaújváros győztesét.

Persze kis füllentés van abban, hogy meglepődtem! A mi rokonságunkban a nők bizony gyönyörűek!

Na és akkor most a lényeg: tessék szépen kedves férfiurak ellátogatni a kiamotors.hu internet-címre, és szavazni Krajczár Éva Andreára. Mert a lány gyönyörű!

“Szavazz szép lányokra, de Krajczár Évára mindenképp!” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Ugye, ugye – a szép emberek és a szép dolgok viszik az embert…
  Rokonlány révén mást nem mondanék, de nézd csak azokat a hosszú ujjakat, a kéz finomságát. (Kecsességet azért nem írok, mert tízből ha két ember tudja már csak, mi is az a kecs. Valószínüleg a báj szó is ilyen… Persze mondhatná valaki, hogy én pedig maradi vagyok, mert a csípőnadrág nekem nem jön be annyira, mint egy rendes:) , bár a csípő íve itt szépen kirajzolódik.)

  Nekem az egész ember lénye teszi igencsak elfogadhatóvá a háziasszonyi szerepet. A bájos arc, amelyben mégiscsak felfedezhető egyfajta keménység, életszerűség (hogy tudjuk, nem babát, hanem eleven embert látunk).

  Szóval szerintem esélyes az ifjú hölgy a mondott szerepkörre.

  Válasz
 2. „Az pedig kifejezetten régi marketing szokás, hogy valamely gyártónak, forgalmazónak ?arca?, háziasszonya születik, amely ill. aki révén majd kelendőbb lesz az áru.”

  Hozzáteszem, hogy randa egy szokás, és majdnem jól írtad, akiből, amellyé teszi, tárggyá, áruvá degradálja ezeket a nőket. Engem elszomorít, hogy még mindig itt tartunk. Hogy még mindig nem sikerült a lányainkat öntudatra ébreszteni, önbecsülésre tanítani. ::((((

  Válasz
 3. Érdekes felvetés Malvináé, meggondolandó, s olykor szerfölött helytálló is lehet.

  A szereplő személyiségén sok múlik. Egy elegánsan vitt háziasszony szerepben én nem látok kivetnivalót, bizonyára elegánsan is elő lehet azt vezetni, s a nőiességet is lehet prezentálni izléssel, finoman.

  A gond akkor keletkezik, s akkor lesz Malvinának igaza, ha a nőiesség öncélú „meztelenséggé” lesz csupán, s a háziasszony nem felkészült, művelt és csinos és jólöltözött szereplőt, hanem csak egy dekorációt kíván meg.

  Válasz
 4. :)))) Azt nem háziasszonynak hívják, hanem értékesítési vgay PR vagy stb. menedzsernek. Természetesen én nem az elenevezések mögé kívánom dugni a kérdést. Nekem tárgyakat ne női testek – mégha abban kifejezetten jó szellemi kvalitások vannak is – akarjanak eladni. Az a kép, ami az indító posztodban is van, pontosan arról szól, amiről én beszélek. A „háziasszony” rajta ül az eladásra kínált autón, előtérbe tolva a testét mint étvágygerjesztő, figyelemfelhívó dolgot, csatolt tárgyat. Sőt! Ezen, illetve az ehhez hasonló képeken – mert ilyenekkel van tele a világ – maga az autó van a csatolt áru helyzetében, azaz a háttérben. Szóval ez elég egyértelmű, és nem azért mert én mondom! ::(((( :::))))

  Válasz
 5. Hát Malvina az a helyzet, hogy neked nem akarják ezt az autót eladni. Neked azt az autót akarják eladni, amelyikre David Beckham könyököl. Jó tudom, Te azt se veszed meg. Csak vicceltem.

  Válasz
 6. Hát ezt nem vártam pont tőled, Lucifer! ::))))
  Már hogy te ne ismernéd fel, hogy a „Nekem…” csak szófordulat, csak stilisztika. Abban igazad van, hogy nekem aztán semiféle auót nem tudnának eladni. De ha már, akkor csakis az autó magamagát! Egyébként is ez a Beckham nekham ???? Jajj! Őnyafisága nálam nem rúghat labdába! Pfujj!

  Válasz
 7. A mindenféle menedzserektől meg – már csak a munkám okán is – legszívesebben világgá mennék. Már a házaló ügynöknek is menedzser a titulusa…

  Válasz
 8. „Csak hát ezzel a képpel TÉNYLEG nem autót akarnak eladni, hanem a lányt – HÁZIASSZONYNAK”

  Igen. Akivel pedig majd autókat és/vagy egyéb árutömegeket akarnak majd eladni. A menedzserektől, pontosabban a kifejezéstől, az elnevezéstől nekem is herótom van. De itt és most nem erről volt szó. Egyébként a „menedzser” önmagában semmi rosszat nem jelentene, ha már az utcán morzsát gyűjtögető , az utcai látképet imázsoló galambokat is ne így neveznénk. ::)))

  Válasz
 9. Muszáj volt, egyebek mellett azért, mert a theme alkotói száznál több helyen hibáztak, így az xhtml hibákat nem győztem javítani.
  Választottam hát másikat, ezt, ebben csak egy hiba volt eredetileg. Most nincs!

  Válasz

Szólj hozzá!