Pécs: az Ambassador Klubban

Internethez kapcsolódók és érdeklődők között

Kedves meghívásnak tettem eleget, amikor 5-én este elmentem a Pátria Hotel Ambassador termébe, hogy az Ambassador Klub tagjaival baráti beszélgetést folytassak Internetről, keresőoptimalizálásról, blogról. Mindenkinek figyelmébe ajánlom egyébként a klub jelmondatát: barátság, tolerancia, politikamentesség!
A jelen lévő urak két csoportra oszthatók: Internethez kötődőkre és Internetet ízlelgetőkre. Az előbbi csoportba tartozik FYGuerot blogger, akivel a neten már összebarátkoztunk, s most személyesen is találkozhattunk.

Ugyanebbe a csoprtba tartozik KESU, aki ma indul Hong-Kongba, hogy az általa menedzselt média-szoftvert Ázsiában eladja. Ők hívták!!! Itt tartunk kérem, havat az eszkimóknak, szoftvert az ázsiaiaknak – Pécsről. Mindig is éltek itt nyughatatlanok, e lankás Pannon tájon…

Az Internet kóstolgatása

Az Internetet ízlelgetők csoportja olyan érdeklődést mutatott a keresőoptimalizálás iránt, hogy nagyon elcsodálkoztam! Ebben a városban, ennyi fogékony, új jelenségekre kihegyezett embert együtt még nem láttam! Na jó, nem voltunk sokan, de akkor is! Négy órán át folyamatosan záporoztak a kérdések.

A hóhér akasztására is sor került, bloggerként kicsúszott egy mondat a számon, hát blogger barátom rittig így nyitotta az Ambassador klub aznapi estjéről a beszámolóját:
El Lobo: – Ha papír alapú intelligenciával nézne rám valaki, akár őrültnek is tekinthetne…

Remélem az ő és az én soraimat is majd csak az Internet tájait jól ismerők olvassák el!

Upgrade este:

A Klub Club-nak írandó hivatalosan, elnézést érte. Honlapja is van, íme: Ambassador Club Pécs

***

Kapcsolódó bejegyzések:

“Pécs: az Ambassador Klubban” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Köszönjük szépen a méltató szavakat. Csak azok kedvéért, akik nem ismerik, nem tudják, hogy ki az az Ambassador Club Pécs, álljon itt egy link: [url]http://www.ambassador-pecs.hu[/url].

  Nem a page rank miatt :-), hanem azért, hogy vannak közöttünk ilyen emberek (is). Tudomásom szerint a Klubon kívül is, sőt – talán többségben is, hisz’ az emberek azért alapjában véve jók -, de ők egy Klub is, egy társadalmi szervezet is.

  Válasz
 2. Kedves FYGureout !
  A link miatt várakozó listára tette hsz.-ed a WP, de most kipótlom a dolgot, s a linket felviszem a törzsszövegbe! (Ott nem csak út lesz, hanem erő is!)

  Válasz
 3. Na, erről az eseményről is későn értesültem, de legalább… Ez jó tanulság, hogy ezentúl többet látogassam ezt a blogot:) A pécsi nyughatatlanokról csak annyit, hogy egy pécsi csapat beindította az első magyar vlog sorozatot: Only Suckers Fall in Love címmel. Blog ez is csak másként:)

  Válasz

Szólj hozzá!